City Star Nights by Converse 27: Atlas Sound

Tarihler: 31 Mayıs 2010 Pazartesi ~ 31 Mayıs 2010 Pazartesi - Saat: 23:00

Yer: İndigo

Ücret: 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve İndigo

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sok. Mısır Apt. No:1-2-4-5 İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 31, 2010 ~ May 31, 2010

CITY STAR NIGHTS BY CONVERSE SUNAR:
ATLAS SOUND (US)
I CREATE SOUNDSCAPES (TR)
DJ SVEN FORTMAN (GR)

Deerhunter’dan da tanıdığımız Bradford Cox’un 2009’a da damgasını vuran solo projesi Atlas Sound, City Star Nights by Converse’in bu sezonki son konseri için İstanbul’da! Cox, Atlas Sound’u Deerhunter gibi 5 kişilik bir kadroya empoze etmek istediği fikirleri üzerine gitmek adına 2007 yılında başlattı. Ama aslında, bu isim altındaki üretimlerinin kaynağı ailesinin evinde daha küçücük bir çocukken keşfettiği kayıt cihazıyla oynamaya başladığı günlere dayanıyor. Yapmış olduğu kayıtların üzerine bilgisayarda kurguladığı katmanları yerleştirerek yazdığı şarkılarla dinleyicilerini iç dünyasına davet etmekten çekinmeyen Cox’un Atlas Sound adıyla ilk albümü “Let The Blind Lead Who Can See But Cannot Feel” bundan tam iki sene önce gelmişti. Fakat kendisi esas vurgunu geçtiğimiz sene “Logos” ile yaptı.

Electronica’dan Elvis Presley’e çok geniş bir etkileşim yelpazesiyle beslenmiş olan 28 yaşındaki Cox’un deneyselci tavrıyla şekillendirdiği yoğun ve görkemli “yatak odası” tınıları geçtiğimiz sene birçok alternatif listeyi “Yılın En İyi Albümü” olarak ele geçirdi. Atlas Sound, çiğ vokallerinin üzerini yorgan misali örten ambient ve rock kırması müziğiyle İstanbul’daki ilk konserini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 31 Mayıs akşamı Indigo, Bant Dergisinin düzenlediği City Star Nights by Converse konser serisi kapsamında Bradford Cox’u sahneye davet ediyor.

Gecenin açılışını ise son zamanlardaki performanslarıyla adından sıkça söz ettiren Berk Çakmakcı’nın solo projesi I Create Soundscapes yapıyor olacak. Gecenin DJ’i ise Berlin kulüplerinin tozunu uzun süredir yutan Sven Fortman, sahne ismiyle: “Fortsch”. Fortsch’un seti psych’dan krautrock’a, cosmic disco’dan enstrümantal hip-hop’a, rock’dan electro’ya, sürprizlerle dolu.
www.myspace.com/atlassound
www.converse.com.tr
www.bant.tv

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT