City Star Nights By Converse No.33 - Big Sexy Noise feat. Lydia Lunch and Gallon Drunk Car

Tarihler: 23 Mart 2011 Çarşamba ~ 23 Mart 2011 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Ghetto

Ücret: 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Ghetto

Adres: Kalyoncu Kulluk Cad. No: 10 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2011 ~ Mar 23, 2011

Bant Dergisi’nin Converse sponsorluğunda organize ettiği City Star Nights By Converse konser serisinin 23 Mart Çarşamba akşamı GHETTO’da gerçekleşecek bu etkinliğinde, yazdığı şarkı sözleri ve müzik sahnesi içerisinde benimsediği muhalif tavrıyla geçtiğimiz yirmi yılın en önemli müzik ikonları arasında yerini alan efsane Lydia Lunch ile Londralı blues punk üçlüsü Gallon Drunk’ın ortaklığı Big Sexy Noise’un muhteşem performansını izleme fırsatımız olacak.

Big Sexy Noise (Londra)

Solo kayıtlarının yanı sıra Sonic Youth, Einstürzende Neubauten, Nick Cave, Marc Almond ve The Birthday Party gibi isimlerle gerçekleştirdiği projelerle de gönüllerde taht kurmuş olan Lydia Lunch, bu sefer yanına Terry Edwards, James Johnston ve Ian White’tan oluşan Londralı blues punk üçlüsü Gallon Drunk’u katarak kurduğu Big Sexy Noise ile dinleyici karşısında.

Lydia Lunch projenin Big Sexy Noise projesinin 2009 yılında yayınlanan ilk albümündeki tüm şarkıların, Lou Reed’in “Kill Your Sons” ve Lynyrd Skynyrd’ın “That Smell” parçalarının cover’ları hariç, söz yazarlığını üstlenmiş. Yepyeni bir dörtlü olarak yoluna devam eden Big Sexy Noise, kökleri blues, funk ve caza kadar uzanan müzikleri ve Lydia Lunch karakteristik sesiyle müzik otoriteleri tarafından övgüyle bahsedilen bir grup. “Gospel Singer” ve “Bad For Bobby” gibi parçalarıyla dinleyeni kendine hayran bırakan Big Sexy Noise 23 Mart akşamı GHETTO’da İstanbul dinleyicisine unutamayacakları bir müzikal deneyim yaşatacak.

www.myspace.com/bigsexynoise
www.bant.tv
www.converse.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT