Cityfest for Rally Turkey

Tarihler: 16 Eylül 2018 Pazar ~ 16 Eylül 2018 Pazar 16 Eylül 2018 12:00

Yer: Maris Beach-Kumlubük

Ücret: 1. Kategori - 55.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2018 ~ Eyl 16, 2018
Cityfest'in son bombaları Kenan Doğulu ve Duman! Cityfest For Rally için geri sayım başladı!

Kerki ve Solfej’in düzenlediği Cityfest for Rally Turkey için geri sayım başladı. 13- 14- 15- 16 Eylül’de Marmaris’te gerçekleşecek olan festivalde sahneye çıkacak isimler ise Sıla, Mabel Matiz, Teoman, Kenan Doğulu ve Duman. 

2018 Dünya Ralli Şampiyonası’nın 10. Ayağı Rally Turkey startını Cityfest ile 13 Eylül’de Marmaris’te verecek. 13-14-15-16 Eylül’de Marmaris’te gerçekleşecek olan Cityfest For Rally Turkey’de, dünya ralli şampiyonası, sınırsız müzik, su sporları, deniz, kumsal ve kamp bir arada olacak.İzleyicilerine denizin içinden konser izleme olanağı sağlayacak olan Cityfest,Marmaris’in eşsiz doğası ile herkesi Kumlubük Maris Beach’e davet ediyor.

Dört gün sürecek olan festivalin açılışını 13 Eylül’de Sıla ve Mabel Matiz yapacak. Türkiye’nin en sevilen gruplarından Duman ise 14 Eylül’de sahneye çıkacak. Festivalin üçüncü gününde Teoman, son günü 16 Eylül’de ise Kenan Doğulu sevenleriyle buluşacak.

Program
16 Eylül 2018 Pazar
Kenan Doğulu
Ceyl'an Ertem
Necati ve Saykolar
Gökcan Sanlıman
Baran Bayraktar

Happy Hour & After Party
Ozan Doğulu
Deeprise
Cielo
Toldor Tunes

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı katılımcılar, festivale ebeveynlerinin (anne ve-veya baba) refakatinde katılabilir. - Kimliği yanında olmayan bilet sahipleri etkinlik alanına alınmayacaktır. - Festival alanında yiyecek-içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan yiyecek ve içecek getirilemez. - Festival, her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir.- Festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası), selfie ve GoPro selfie çubuğu ile girilmesine izin verilmemektedir.- Festival süresince kayıt yapılmaması önemle rica olunur. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder. - El çantalarında taşınan  tüm sıvı, jel, parfüm, deodorant gibi maddelerin içeri alınmasında bazı kısıtlamalar olacaktır.  - Yanıcı ve/veya patlayıcı sıvı veya gaz maddeler, biber gazı ve ‘teaser’lar festival alanına kesinlikle alınmayacaktır.- Organizasyon firmasının, programda, performans saatlerinde veya bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon sahibi, diğer misafirleri rahatsız eden /edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir. - Bu bilet, bilet kesiminde takılacak bileklik ile birlikte, bilet sahibine organizatör tarafından belirlenmiş saatler arasında festival alanına giriş hakkı verir. Bilet ve/veya bilekliğin kaybolması, bilekliğin bilekten herhangi bir şekilde çıkarılması, giriş hakkının kaybına yol açar. Bilet ve/veya bileklik kaybından Biletix ve Organizatör sorumlu değildir. Bileklikler festival alanına giriş yaparken takılır ve festival boyunca (16 Eylül 2018) taşıma zorunluluğu bulunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT