Claptone

Tarihler: 11 Aralık 2015 Cuma ~ 11 Aralık 2015 Cuma 11 Aralık 2015 22:00

Yer: Innpark

Ücret: - Sınırlı sayıda avantajlı bilet fiyatıdır. - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2015 ~ Ara 11, 2015
Deep house müziğin gizemli prensi olarak kabul edilen dünyaca ünlü Producer / Dj Claptone Innpark Venue ve Say2me Entertainment farkıya sizlerle buluşuyor.

Deep house ve Nu Disconun en güzel sound'larını melodik ve masalsı bir biçimde birleştiren; Asya'dan Avrupa'ya, Güney Amerika'dan Kuzey Amerika'ya gittiği her yerde setlerini dinleyenleri ve parçalarıyla dans edenleri büyüleyen, gizemli prodüktör/DJ, Berlin menşeli Claptone; 11 Aralık Cuma gecesi Innpark Venue'de sizlerle buluşuyor.

Claptone'un Ocak 2012'de duyurduğu "Cream" ve "Good To You" parçalarından oluşan EP'si, dünyanın en saygın dijital müzik platformu Beatport'un Top 10 listesinde 2 ay boyunca zirvede yer aldı. Ardından yayımladığı "Night On Fire", "Shook", "Weekend" ve "Another Night" parçaları büyük beğeni toplayan prodüktör, bu yılın başında "Wrong" ve çılgın üçlü doP'dan Jaw'ın vokali ile sunduğu "No Eyes" ile dans müzik seven herkesi büyülemeye devam ederek; Beatport Deep House Top 10'da ilk iki sırada, iTunes Amerika indie dance listesinde ve Almaya club chart'ta 1. sıraya yükselerek uzun süre yerini korudu.

Son Albümü "Charmer" ile tüm dikkatleri tekrar üzerine çeken Claptone uzun süre unutulmayacak performansı için InnPark Venüe e geliyor.

Beatport Top 100 e 7 parçası ile birlikte giriş yapan Claptone, Uzun süre unutulmayacak melodilerini kendine özgü ve yaratıcı görsel şovları ile birlikte size harika bir gece yaşatacak! Gecede kendisine ülkemizin kendine has tarzıyla yükselişte olan dj'i Harddirector eşlik edecek.

Claptone'un Innpark Venue'deki masalsı ve enerji dolu performansının sınırlı sayıdaki biletlerini sakın kaçırmayın!

- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT