COALITION 'by Beat The Night & Crib'

COALITION 'by Beat The Night & Crib'

Tarihler: 26 Nisan 2019 Cuma ~ 26 Nisan 2019 Cuma 23.00

Yer: Zorlu PSM

Ücret: VIP: 275.00TL, Normal: 85.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Levazım Mah., Koru Sok. No:2 Beşiktaş İstanbul

Telefon: (0212) 912 37 76

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 26, 2019 ~ Nis 26, 2019

David Mayer, Nico Stojan ve Unders 26 Nisan Cuma gecesi Beat The Night ve Crib sunumu; Zorlu PSM ev sahipliği ile İstanbul'da!

Zorlu PSM Ana Sahne'de gerçekleşecek etkinlikte; her İstanbul performanslarında dinleyicisinde iz bırakmayı başarmış David Mayer ve Nico Stojan'ın b2b (back to back) performansı ve 'Syria' parçası ile uzun süre elektronik müzik listelerinde üst sıralarda kendine yer bulmuş Unders olacak. Gecenin lokal destekçileri ise canlı performansı ile Islandman ve Avangart Tabldot.

İstanbul eğlence hayatın dinamik markalarından Beat The Night ve Crib'in birlikte gerçekleştireceği ilk etkinlik olan COALITION'ın 'Family' kategori biletleri 01 Nisan Pazartesi gününe kadar Mobilet'de.

'VIP' kategori biletler, sahne üzerinde performans gösteren sanatçını hemen arkasında oluşturulacak alanı kapsayan bilet kategorisidir. Sahne arkasına sadece bu bilet kategorisi ile giriş yapılabilecektir.

Etkinlik Kuralları
18 yaş sınırı vardır.
Zorlu PSM, Beat The Night ve Crib yetkilileri etkinliğe uygun görülmeyen kişilerin bilet iadesini gerçekleştirerek etkinliğe giriş izni vermeme yetkisine sahiptir.
Etkinliğin bilet satışları dört farklı dönemde ve artan fiyatlar ile gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT