Çöl Azizleri - Deden

Tarihler: 01 Ekim 2013 Salı ~ 01 Ekim 2013 Salı 21:30

Yer: Ghetto

Ücret: Ayakta - 22.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kamer Hatun Caddesi N:10 34440 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Web: http://http://www.ghettoist.com/

E Posta: info@ghettoist.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2013 ~ Eki 1, 2013

All Star Band Çöl Azizleri ve grunge, garage ve alternative rock türlerinin enerjisini matrak sözlerle birleştiren Deden 1 Ekim'de Ghetto sahnesini paylaşıyor.

Gün içinde dinlediğimiz kült, mükemmel, lezzet ötesi şarkıların akustik hallerini icra eden Çöl Azizleri, bakış açınızı değiştirerek, akustik bir geceyi en iyi şekilde karşınıza çıkarmak için sizlerle!

Çöl Azizleri; Dört x Dört grubunun sesi Deniz Tuzcuoğlu ve gitaristi Alp Tiner, Nefes ve Özge Fışkın'ın Bass tellerini titreten Gürkan Bozacı, Türkiye'nin en sert ve gedikli performans grubu Murder King-Soul Sacrifice - Ayşe Saran - Özlem Tekin projelerinin davul üstadı Onur Akça ve Rock FM Yayın Direktörü, Arka Koltuk programının yapımcısı ve Catafalque-Solid gibi gruplarda mikrofon sehpasının önünde dinlediğimiz Metehan Mert Çakır'dan oluşan bir 5'li...

Metallica - Guns - Pearl Jam - Alice In Chains - Pink Floyd ve daha çok fazlasının Akustik performansları Çöl Azizleri ile sizlerle!

Gitarda Burçak Daldal, bas gitarda Levent Okur, davulda Hakan Ertaşoğlu ve vokalde Akın Çalap’tan oluşan Deden, 2009 yılında kuruldu. Grunge, alternative, punk ve garage tarzlarından oluşan bir cover repertuarıyla Pearl jam, Alice In Chains, Stone Temple Pilots gibi 90'ların ses getiren gruplarının parçalarını yorumlayan Deden, bir çok mekan ve üniversite festivalinde  sahne aldı.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT