Conexion Latino Vol.4

Tarihler: 23 Kasım 2013 Cumartesi ~ 23 Kasım 2013 Cumartesi 21:30

Yer: Hallarts

Ücret: Ayakta: 30 TL

Nereden Alınır: Hallarts

Adres: Harbiye Mah. Teşvikiye Cad. / The Sofa Otel Şişli İstanbul

Telefon: 0212 368 18 18

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2013 ~ Kas 23, 2013

Latin Rüzgarları, Şehrin En Hip Semti Nişantaşı'nda En Hip Oteli The Sofa Hotel’de Esmeye Devam Ediyor...

Ayda bir kez, The Sofa Hotel ‘HALLARTS? salonunda yer alan ‘’Conexion Latino’’ etkinlikler zincirinin dördüncü halkası 23 Kasım CUMARTESİ gecesi gene çok özel konuklarla gerçekleşecek.

Latin Müzik ve Dans Dünyasında her zaman örnek ve kaliteli etkinliklere imza atan MUNDO LATINO ve Istanbul’un en kaliteli organizasyonlarına evsahipliğini yapan The Sofa Hotel, dans ve müzik severleri İstanbul’un en hip LATİN DANS gecesinde buluşturuyor.

Conexion Latino’nun bu ay ki konukları ..

Emre Çay & Esin Teke (Antalya) Türkiye Salsa Şampiyonları, Avrupa sahnelerinde ülkemizi defalarca en güzel şekilde temsil eden bu harika çift, yepyeni showları ile aramızda..

Mundo Latino Ladies Team (Istanbul) Mundo Latino’nun güzel bayanları yeni showlarının premierini HallArts da yapacaklar..

Adriana Santana (Bogota- Kolombiya) Türkiye’ye canlı Latin/Salsa müziğini ilk kez 1997-1998 yıllarında tanıtan Adriana, etkinliğin onur konuğu. Kadife sesiyle Latin dans ve müzik severlere nostalji yaşatacak ve her zamanki gibi harika sahne performansı ile dinleyenleri adeta büyüleyecek..

Böyle bir etkinliğiin olmazsa olmazı, müziğin mimarları ise eşsiz tarzlarıyla herkese hitap eden

Maestro Mehmet Ceyhan ve Dj Volkan Kayataş .

Dansı ve eğlenmeyi seven herkes bu etkinliğe davetli. En şık giysilerinizi giyip, Nişantaşı’nın kalbinde yer alan The Sofa Hotel’in sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapan özgün mekânı HallArts’ da dansın tadına varmak için eğlence takviminize şimdiden bu etkinliği not edin!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT