Conrad Söyleşileri - Blues Kraliçeleri

Conrad Söyleşileri - Blues Kraliçeleri

Tarihler: 28 Mart 2019 Perşembe ~ 28 Mart 2019 Perşembe 19.00

Yer: Conrad İstanbul Bosphorus

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 28, 2019 ~ Mar 28, 2019

Conrad İstanbul Bosphorus’un klasikleşen kültür ve sanat buluşmaları “Conrad Söyleşileri”nde bu ay Blues rüzgarları esiyor. Dünya Kadınlar Günü’ne ithafen, kadınlar tarafından yazılmış ve yorumlanmış Blues şarkılarının ve hikayelerinin paylaşılacağı; Göksenin Tuncalı’nın canlı performansıyla müzik ziyafeti çektireceği Conrad Talks/Blues Kraliçeleri, 28 Mart Perşembe günü saat 19:00’da Summit Bar&Terrace’ta misafirlerini bekliyor.

İstanbul’un tam kalbinde yer alan Conrad İstanbul Bosphorus, kültür ve sanat dünyasından isimleri konuk ettiği Conrad Söyleşileri’ne Mart ayında da devam ediyor. 28 Mart Perşembe günü saat 19:00’da, Blues Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Göksenin Tuncalı’ın konuk olacağı; Gazeteci ve Sanat Eleştirmeni Ayşegül Sönmez’in ise moderatörlüğünü üstleneceği Conrad Talks, bu kez ilhamını Blues Kraliçeleri’nden alıyor.

Conrad İstanbul Bosphorus’un, 270 derece benzersiz İstanbul manzarası sunan mekanı Summit Bar&Terrace’ta gerçekleşecek olan Conrad Talks/Blues Kraliçeleri, Dünya Kadınlar Günü’ne ithafen hazırlandı. “Woman Blues with Göksenin” grubuyla sahne alan ve halen Blues Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Göksenin Tuncalı, Ayşegül Sönmez ile yapacağı sohbette sadece Blues müzikte kadınların yeri ve tarihsel önemiyle ilgili birikimlerini aktarmakla kalmayacak; aynı zamanda canlı performansıyla hüzünlü ama umutlu hepimizden bir şeyler taşıyan şarkıları günümüze taşıyarak misafirleri keyifli bir müzikal yolculuğa da çıkaracak.

Kadınlar tarafından yazılmış ve yorumlanmış Blues şarkılarının ve hikayelerinin paylaşılacağı etkinlikte Göksenin Tuncalı’nın solo performansına Gürkan Özbek de gitarıyla eşlik edecek.

Katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte, bir içecek alana ikinci içeceği de ikram edilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT