Coşkun Sabah

Coşkun Sabah

Tarihler: 06 Nisan 2018 Cuma ~ 06 Nisan 2018 Cuma 20:00

Yer: Flora by Develi

Ücret: 275.00 TL

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 6, 2018 ~ Nis 6, 2018

Flora by Develi’de eğlence dolu geceler devam ediyor. Lezzetini eğlence ile buluşturan Develi her ay sanat dünyasından farklı isimlere ev sahipliği yapıyor. Nisan ayı programında Coşkun Sabah’ı ağırlayacak olan Develi, misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

Türkiye’nin Lezzet Ünlüsü Develi’nin Florya’da hizmet veren Flora by Develi mekanında her ay müzik dünyasından özel isimler sevenleriyle bir araya geliyor.

Türk Sanat Müziği’nin en çok beğenilen isimlerinden, sanat yaşamı boyunca yılın bestecisi, yılın şarkısı gibi birçok ödüle sahip Coşkun Sabah 6 Nisan, Cuma akşamı Flora by Develi’de “Baharı Bekleyen Kumrular Gibi, İşte Bizim Hikayemiz” gibi dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirirken Ud’undan çıkan muhteşem nağmeler ile konuklara unutulmaz bir gece yaşatacak.

Lezzetine eğlence katan Develi 6 Nisan, Cuma akşamı Coşkun Sabah ile müzik ziyafeti yaşamak isteyen tüm misafirlerini Flora by Develi’ye bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT