Crazy P – Exclusive Live Show

Tarihler: 28 Ocak 2012 Cumartesi ~ 28 Ocak 2012 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: İndigo

Ücret: 30 TL

Nereden Alınır: Biletix Çagri Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satis Noktalari, www.biletix.com

Adres: Tomtom Mah. İstiklal Cad. Akarsu Sok. No: 1-2-4-5, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67- 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2012 ~ Oca 28, 2012

Crazy P – Exclusive Live Show
hosted by: Orkun Bozdemir (FG 93.7) & Altan Balgır (FG 93.7)

Soul, disco ve house müziğin son dönemlerdeki en başarılı temsilcisi Manchester’lı Crazy P, bugüne kadar yaptıkları en iyi albüm olarak nitelendirilen When We On’un yayınlanmasının ardından ilk kez muhteşem canlı performansıyla İstanbul’da! Crazy P, FG 93.7 farkı ve Burn ana sponsorluğuyla 28 Ocak Cumartesi gecesi unutulmayacak bir canlı performans için Indigo sahnesindeki yerini alıyor..

Chris Todd ve Jim Baron tarafından 1996 yılında hayata geçirilen ve 2002 yılında şu anki halini alan Crazy P, dans müziğine getirdikleri yenilikçi yorumları ve yüksek enerjileri ile eleştirmenler tarafından yeni nesil dans müziğinin en iyi grupları arasında gösteriliyor. 2008 yılında çıkardıkları “Stop Space Return” ile kariyerlerinin zirvesine çıkıp İngiltere başta olmak üzere Avrupa'da tüm festival ve etkinliklere damga vurmaya başladılar. Bu dönemlerde yayınladıkları Remix EP’leri ile de DJ’lerin vazgeçilmez silahları oldular. Geçtiğimiz Eylül ayında çıkardıkları When We On ile yine gündeme bomba gibi düşen Crazy P, bu albüm ile iTunes’tan Yılın Dans Albümü, Mixmag tarafından da Yılın Albümü ödüllerine layık görüldü.

Grubunun kurucuları olan Chris Brown’ın Hot Toddy, Jim Baron’un ise Ron Basejam isimleriyle yaptıkları muhteşem remix ve parçalar Crazy P’nin gerçek bir yetenek havuzu olduğunu gözler önüne seriyor. Danielle Moore’un harika sesi, akıllıca düzenlenmiş beatler üzerine giren bol groove’lu gitar melodileri ve insanı hemen yakalayan piano loopları ile Crazy P’nin parmak ısırtan canlı performansı 28 Ocak günü Burn ana sponsorluğu, Tuborg Gold'un katkıları ve FG 93.7 farkıyla İstanbul’da.

Ev sahipliğini FG 93.7’den Orkun Bozdemir ve Altan Balgır’ın yapacağı bu çok özel gecenin biletleri tüm Biletix perakende satış noktaları, Garanti Paramatikler ve biletix.com internet sitesinde satışa sunulmuştur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT