CRR Caz Orkestrası - Elif Çağlar

Tarihler: 19 Aralık 2018 Çarşamba ~ 19 Aralık 2018 Çarşamba 19 Aralık 2018 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: - Tam 36.50 TL İndirimli 26.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2018 ~ Ara 19, 2018
CRR Caz Orkestrası -Yeni Yıla Doğru 19 Aralık'ta CRR Konser Salonu'nda...

CRR Caz Orkestrası

Türk müzisyen ve kompozitörlerinin caz ve orkestra müziği içinde yerlerini alabilmeleri, dünya müziğine, geleneksel müziğimize ve kültürel birikimlerimize çağdaş, akademik ve araştırmacı bir gözle bakabilmekle mümkün olabileceği inancıyla “CRR Bigband” adıyla 2007 yılında yola çıkmıştır. Geçtiğimiz on bir yıl içinde 100’ü aşkın yeni eseri Türk Caz Müziği repertuvarına kazandırmıştır. Bu eserler tonal, modal (makamsal) yapıda ve anonim olarak bilinen türkülerimizin orkestra düzenlemeleri şeklindedir. Eserlerin büyük bir kısmı, asırlardır tek sesli olan müziğimize, çağdaşlaşma süreci içindeki çok sesli yaklaşıma yeni birer örnektir. 2013 yılında Bigband’e ilave edilen yaylı çalgılar grubuyla “CRR Caz Orkestrası” adını alan ve büyüyen orkestra, enstrümantal müziğin yanında vokal müziği de repertuvarına katarak, her biri enstrümanında virtüöz olan orkestra sanatçıları ile ulusal ve uluslararası solistleri, sanatseverlerle buluşturmayı hedeflemektedir.

Nail Yavuzoğlu
1960 yılında İstanbul’da doğdu. İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı’nı 1983 yılında bitirdi. 1984 yılında konservatuvarda göreve başladı. 1988 yılında İTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Musiki Sanat Dalında yüksek lisans programını, 1995 yılında ise İÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Bilim Dalı Doktora programını bitirdi. 2004 yılında İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Müzik Teknolojileri Bölümü Ses Kayıtları Anabilim Dalı'nı kurmuştur. 2007 yılından beri CRR Caz Orkestrası'nın müzik direktörlüğü ve şefliğini yapan Yavuzoğlu, farklı projelerde piyano, flüt ve basgitar çalmaktadır. İTÜ, İÜ, Özel Maltepe Üniversitelerinde; Müzik eğitimleri vermektedir. İTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans ve Sanatta Yeterlilik programlarında çok sayıda teze danışmanlık yapmıştır.

Elif Çağlar
Elif Çağlar, İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümünde, caz kompozisyonu eğitimi aldı. "Roxy Müzik Günleri" birincisi grubu "Bagdat Avenue" ile "1-10" isimli bir albüm çıkardı. 2006'da, caz performansı üzerine lisans üstü eğitim almak için gittiği ve yaşayan efsane Sheila Jordan'ın öğrencisi olduğu New York, Queens College bünyesindeki "The Aaron Copland School of Music"ten ödülle mezun olan ilk Türk oldu. New York'ta 55 Bar, Nublu, The Knitting Factory gibi birçok kulüpte konser verdi. Uluslararası İstanbul Caz Festivali, 22. Akbank Caz Festivali, 2012 Bratislava Caz Günleri, 3. Priştine Caz Festivali, 2012 One Love Festivali, 2013 Lüksemburg Autumn Leaves Caz Festivali, 24. Blues Festivali gibi birçok prestijli festivalde sahne aldı.

- Konser başladıktan sonra gelen misafirlerimiz balkon kısmına alınacaktır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.- İndirimli Biletler: Öğrenci, Öğretmen, Basın Kartı Sahipleri, Engelliler, 60 yaş üstü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri için geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT