CRR Caz Orkestrası

CRR Caz Orkestrası

Tarihler: 23 Ekim 2018 Salı ~ 23 Ekim 2018 Salı 23 Ekim 2018 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: Tam 35.00 TL İndirimli 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2018 ~ Eki 23, 2018
Nail Yavuzoğlu şefliğinde gerçekleşecek olan CRR Caz Orkestrası, 23 Ekim'de sizlerle...

Şef: Nail Yavuzoğlu
Solist: İpek Dinç Yüce

CRR Caz Orkestrası
Türk müzisyen ve kompozitörlerinin caz ve orkestra müziği içinde yerlerini alabilmeleri, dünya müziğine, geleneksel müziğimize ve kültürel birikimlerimize çağdaş, akademik ve araştırmacı bir gözle bakabilmekle mümkün olabileceği inancıyla “CRR Bigband” adıyla 2007 yılında yola çıkan orkestra, geçtiğimiz sekiz yıl içinde 100’ü aşkın yeni eseri Türk Caz Müziği repertuvarına kazandırmıştır. Bu eserler Tonal, Modal (Makamsal) yapıda ve anonim olarak bilinen türkülerimizin orkestra düzenlemeleri şeklindedir. Eserlerin büyük bir kısmı, asırlardır tek sesli olan müziğimize, çağdaşlaşma süreci içindeki çok sesli yaklaşıma yeni birer örnektir. 2013 yılında Bigband’e ilave edilen yaylı çalgılar grubuyla “CRR Caz Orkestrası” adını alan ve büyüyen orkestra, enstrümantal müziğin yanında vokal müziği de repertuvarına katarak, her biri enstrümanında virtüöz olan orkestra sanatçıları ile ulusal ve uluslararası solistleri, sanatseverlerle buluşturmayı hedeflemektedir.

Nail Yavuzoğlu1960 yılında İstanbul’da doğdu. İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı’nı 1983 yılında bitirdi. 1984 yılında konservatuvarda göreve başladı. 1988 yılında İTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Musiki Sanat Dalında yüksek lisans programını, 1995 yılında ise İÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Bilim Dalı Doktora programını bitirdi. 2004 yılında İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Müzik Teknolojileri Bölümü Ses Kayıtları Anabilim Dalı'nı kurmuştur. 2007 yılından beri CRR Caz Orkestrası'nın müzik direktörlüğü ve şefliğini yapan Yavuzoğlu farklı projelerde piyano, flüt ve basgitar çalmaktadır. İTÜ, İÜ, Özel Maltepe Üniversitelerinde; Müzik eğitimleri vermektedir. İTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans ve Sanatta Yeterlilik programlarında çok sayıda teze danışmanlık yapmıştır.

İpek Dinç Yüce
14 Mart 1985 İstanbul doğumlu İpek Dinç Yüce, İstanbul Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü mezunudur.2005 yılında İlham Gencer ile tanışarak müzik hayatına adım atan İpek Dinç Yüce, ilk etapta Sortie, Q Jazz Bar, Conrad Hotel gibi mekanlarda konserler verdi. Daha sonra 2006'da katıldığı Nardis Jazz Club Genç Caz Vokal yarışmasında finale kaldı. Aynı sene İstanbul Caz Festivali Genç Caz Yarışması'nı kazandı ve festival kapsamında Parkorman'da konser verdi. Selçuk Sun ile bir buçuk sene ve Randy Esen ile 4 ay caz eğitimine devam ettikten sonra 2009 senesinde tekrar katıldığı Nardis Jazz Club Genç Caz Vokal yarışmasını kazanarak Estonya'nın Talin kentinde düzenlenen Nomme Caz Festivali'ndeki International Jazz Vocal yarışmasına katılmaya hak kazandı. Bu yarışmada 3. Olarak oldukça dikkat çeken İpek Dinç Yüce, jüri tarafından 2009'da Riga Caz Festivali, Pori Caz Festivali ve Oslo Caz Festivali gibi Avrupa'nın önde gelen caz festivallerinde konserler vermek üzere davet edildi. Bu dönemde Ted Curson ile çalıştı.

- Konser başladıktan sonra gelen misafirlerimiz balkon kısmına alınacaktır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.- İndirimli Biletler: Öğrenci, Öğretmen, Basın Kartı Sahipleri, Engelliler, 60 yaş üstü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri için geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT