CRR İstanbul Senfoni Orkestrası

Tarihler: 21 Mayıs 2011 Cumartesi ~ 21 Mayıs 2011 Cumartesi - Saat: 20:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori: 56,00 TL - 2. Kategori: 45,00 TL - 3. Kategori: 34,00 TL - 4. Kategori: 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, CRR Gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye, Şişli İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2011 ~ May 21, 2011

Şef: Rossen Gergov
Solist: Çağ Erçağ (Viyolonsel)

Rossen Gergov (Şef)

Beş yaşında piyano çalmaya başladı ve 6 yıl sonra İtalya’da yapılan “Musica per i Giovanni-Citta da Stresa” da birincilik ödülünü kazandı. Müzikal kariyerine klarnet ve beste yazarlığını eklese de çok geçmeden gerçek tutkusunun orkestra şefliği olduğuna karar verdi.1996 yılında Mihail Angelov ile şeflik çalışmalarına başladı. Ertesi yıl Sofya’da düzenlenen genç yetenekler yarışmasında “Conductor of the New Generatin” (yeni nesil koro şefi) özel ödülünü kazandı. 18 yaşına geldiğinde Viyana’da bulunan müzik üniversitesindeki Leopold Hager’in şeflik sınıfına başladı. İki yıl sonra Gergov’un özel yeteneğini fark eden orkestra şefi Seiji Ozawa tarafından Boston Snefoni Orkestrası’ndan burs kazanacağı, Tanglewood Müzik Festivali’ne davet edildi. İlerleyen yıllarda Rossen Seiji Ozava’nın asistanlığını yapan Gergov, 2004 yılında onu yol ayrımına getiren ve öğrenciliğe son vermesine sebep olan Viyana Radyosu Orkestrası’nı yönetti ve 2009 yılına kadar Tonkünstler Orkestrası’nda asistan şef olarak görev aldı.

Çağ Erçağ (Viyolonsel)

1986 yılında girdiği Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda, Jozsef Györfy ve Prof. Doğan Cangal`dan eğitim alan Çağ Erçağ, 1996 yılında pekiyi derece ile mezun oldu. Ardından, 1997`de Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Araştırma Görevlisi olarak atandı. Daha sonra, yeni kurulan Antalya Devlet Senfoni Orkestrası`nın sınavını kazanarak 1999`dan 2004 yılına dek bu orkestrada viyolonsel grup şefliği görevini üstlendi. Viyana`da Ablan Berg Kuartet üyelerinden Gerhard Schulz ile düzenli çalışmalarına süren Çağ Erçağ, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası`nda solo viyolonsel olarak görevini sürdürüyor.

C. Saint Saens - Allegro appassionato si minör Op. 43
C. Saint Saens - Viyolonsel Konçertosu No.1 la minör Op. 33
ARA
R. Strauss - Don Kişot Op. 35

Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır.
Etkinlik saatinden en az 30 dakika önce salonda olmanız önerilir.
7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.






istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT