CRR Senfoni Orkestrası - Musica Nuda: Yeni Yıl Konseri

Tarihler: 28 Aralık 2014 Pazar ~ 28 Aralık 2014 Pazar 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 123.50 TL 2. Kategori - 103.50 TL 3. Kategori - 83.50 TL 4. Kategori - 73.50 TL 5. Kategori - 63.50 TL 6. Kategori - 53.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 28, 2014 ~ Ara 28, 2014

Daniele Di Gregorio şefliğindeki CRR Senfoni Orkestrası ve Musica Nuda, "Yeni Yıl Konseri" ile 28 Aralık akşamı CRR Konser Salonu'nda...

Orkestra şefi, marimba: Daniele Di Gregoria
Vokal: Petra Magoni
Kontrbas: Ferruccio Spinetti

"Sadece iki insan, fazlaca müzik!" - Al Jarreau

Petra Magoni ve Ferruccio Spinetti'nin muhteşem yorumu, büyük bir orkestraya bedel... Musica Nuda, bu kez CRR Konser Salonu'nda CRR Senfoni Orkestrası ile muhteşem bir performansa imza atacak!

Müziklerindeki sadelik, kimi zaman derin bir aşkı, geçmişi bugünü ve yarını temsil ediyor. Ve unutulmamalı ki Musica Nuda, geçmiş müzik geleneklerinin yeni bir keşfi olarak günümüz müzik dünyasına yeni bir ışık tutuyor.

Ünlü İtalyan orkestra şefi Daniele Di Gregorio yönetiminde gerçekleşecek olan konserde, eserlerin senfonik orkestra düzenlemeleri orkestra şefi Daniele Di Gregorio'ya ait... Musica Nuda, "Banda Larga" ile İtalya'dan sonra ilk kez İstanbul'da CRR Senfoni Orkestrası ile konser verecek. Banda Larga'nın repertuvarı, Musica Nuda'nın en sevilen şarkıları ve klasikleşmiş İtalyan şarkılarının uyarlamalarından oluşuyor. 2013 yılında çok sayıda enstrümanı büyük bir ustalıkla çalan maestro Daniele Di Gregorio'nun katılımıyla ilk defa trio (üçlü) olarak izleyici karşısına çıkan Musica Nuda, CRR Senfoni Orkestrası ile Banda Larga'ya hayat veriyor.

Bazen bazı şeyler sadece tesadüf değildir. Musica Nuda'nın hikayesi bir tesadüfle başlar ve büyük bir başarı hikayesine dönüşür. Petra Magoni (vokal) ve Ferruccio Spinetti (kontrbas), 2003 yılında Magoni'nin gitarist arkadaşının rahatsızlanması sonucunda Spinetti ile ilk kez Tuscany'de aynı sahneyi paylaştı. Performanslarının beklenmedik başarısı üzerine ikili, ilk albümlerine de adını veren Musica Nuda'yı yarattı.

Musica Nuda, vokal ve kontrabasın mükemmel uyumu ve sıra dışı repertuvarları ile başta İtalya olmak üzere dünya çapında büyük ilgi görmektedir. İkilinin yaratıcılığı caz, rock, punk hatta ozanlara özgü deyişlere ait izler taşımaktadır. İtalyanca’da "çıplak, yalın müzik" anlamına gelen Musica Nuda'nın müziği de ismiyle aynı karakteri taşıyor. İkilinin sınır tanımayan müziği her yorumunda yeni müzik formları sunuyor. Bağımsız, özgür ve cesur tarzıyla Musica Nuda'nın müziği, Rönesans dönemine ait müzik formu Canto Con Accompagnamento Di Bassa Continuo'nun (vokale eşlik eden sürekli bas) modern bir uyarlamasıdır.

Musica Nuda, hayran kitlesi İtalya sınırlarını aşmış, dünya çapında büyük başarılara imza atan bir projedir. Bugüne kadar her albümü satış rekorları kırmış; Paris, Tunus, New York, Toronto, Salzburg ve St. Petersburg gibi dünyanın önde gelen kültür sanat ülkelerinde, şehirlerinde konserler gerçekleştirdi.

- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Konser başladıktan sonra salona izleyici alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT