CRR Senfoni Orkestrası

Tarihler: 25 Aralık 2018 Salı ~ 25 Aralık 2018 Salı 25 Aralık 2018 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: - Tam 36.50 TL İndirimli 26.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2018 ~ Ara 25, 2018
CRR Senfoni Orkestrası - Türk Beşleri, CRR Konser Salonu'nda!

Şef
: Rengim Gökmen
Solist: Tahir Aydoğdu

RENGIM GÖKMEN
Müziğe küçük yaşlarda annesi opera sanatçısı Muazzez Gökmen’in denetiminde başlayan sanatçı , piyano ve kompozisyon çalışmalarını Ankara Devlet Konservatuarı’nda Ferhunde Erkin, Nimet Karatekin , İlhan Baran ve Ahmet Adnan Saygun’la tamamladıktan sonra , orkestra şefliği öğrenimi için İtalya’ya Türk hükümeti tarafından gönderildi. Önce Roma Santa Cecilia Konservatuarı , daha sonra Siena Accademia Chigiana ve Santa Cecilia Yüksek Müzik Akademisi şeflik bölümlerinden Franco Ferrara’nın öğrencisi olarak birincilikle mezun oldu. Bu arada Türkiye’de başlamış olduğu keman ve yaylı çalgılar tekniği üzerine çalışmalarını İtalya’da altı yıl boyunca O. Vicari ile sürdürdü. Avusturya , İngiltere ve Hollanda’da orkestra şefliği üzerine çalışmalar yaptıktan sonra 1980 yılında katıldığı “Gino Marinuzzi” San Remo Uluslararası Şeflik Yarışması’nı kazanarak büyük başarı elde etti.

TAHIR AYDOĞDU
1959’da İstanbul’da doğdu. İlk kanun derslerini ünlü kanun sanatçısı olan babası Gültekin Aydoğdu'dan aldı. 1981 yılında Ankara Radyosu'na girdi. 1983 yılında ODTÜ Fizik Bölümü’nden mezun oldu. Sanatçı kişiliğinin yanısıra eğitimcilik yönü de olan Aydoğdu, 1987 yılından 2001 yılına kadar ODTÜ Müzik ve Güzel Sanatlar Bölümü Öğretim Görevlisi ve ODTÜ Klâsik Türk Müziği Korosu Şefliği’ni yürütmüş, birçok konser verdiği gibi bine yakın öğrenci yetiştirmiştir, bu çalışmalarından ötürü kendisine “2001 ODTÜ Takdir Ödülü” verilmiştir. Ayrıca, 1997-2000 yılları arasında TRT Ankara Radyosu TSM Müdürlüğü yapmış, değişik tarihlerde Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümü'nde, öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. Ferit Alnar’ın “Kanun Konçertosu”nu, bestecisinin dışında icra eden ikinci, “Çiftetelli” adlı eserini de seslendiren ilk sanatçı olan Aydoğdu; pek çok sanatçı ve grup ile, ülkemizin seçkin orkestraları ve çeşitli yaylı sazlar beşlileriyle yurt içinde ve yurt dışında birçok konser vermiştir.

- Konser başladıktan sonra gelen misafirlerimiz balkon kısmına alınacaktır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.- İndirimli Biletler: Öğrenci, Öğretmen, Basın Kartı Sahipleri, Engelliler, 60 yaş üstü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri için geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT