CRR Senfoni Orkestrası

Tarihler: 24 Nisan 2019 Çarşamba ~ 24 Nisan 2019 Çarşamba 27 Nisan 2019 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: - Tam 36.50 TL İndirimli 26.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2019 ~ Nis 24, 2019
CRR Konser Salonu 30. Yılını,  şef Rengim Gökmen yönetiminde, kariyerleri sınırları aşmış değerli opera sanatçıları Görkem Ezgi Yıldırım, Deniz Yetim, Aylin Ateş, Caner Akın ve Zafer Erdaş' ın solitliğinde, CRR Senfoni Orkestrası ve Korosu eşliğinde kutluyor.

Şef: Rengim Gökmen
Koro Şefi: Volkan Akkoç
Görkem Ezgi Yıldırım
(soprano)
Deniz Yetim (soprano)
Aylin Ateş (mezzo-soprano)
Caner Akın (tenor)
Zafer Erdaş (bas bariton)

CRR Konser Salonu 30. Yılını,  şef Rengim Gökmen yönetiminde, kariyerleri sınırları aşmış değerli opera sanatçıları Görkem Ezgi Yıldırım, Deniz Yetim, Aylin Ateş, Caner Akın ve Zafer Erdaş' ın solitliğinde, CRR Senfoni Orkestrası ve Korosu eşliğinde kutluyor. Bu özel konserin repertuvarı en sevilen opera aryalarından, türkülerimize kadar uzanan geniş bir yelpazede dinamik, coşkulu bir şölene dönüşüyor.

CRR Senfoni Orkestrası

Cemal Reşit Rey Senfoni Orkestrası (CRRSO), faaliyetlerine “Opera Orkestrası”olarak 1995 yılında Ü. Hacıbeyov’un “Arşın Mal Alan” Opereti ile başlamıştır. Türkiye’deki ilk yerel yönetime bağlı olarak çalışan orkestra olan CRR Senfoni, kuruluşundan bu yana farklı program içerikleri ile dikkat çekmiş ve başarılı konserler vermiştir. CRR Senfoni Orkestrası’nı yöneten şefler arasında Sir James Galway, Tadeus Strugala, Yoel Levi, David Gimenez, Orhan Şallıel, Emin Güven Yaşlıçam, Ender Sakpınar, Betin Güneş, Gürer Aykal, Rengim Gökmen, Carlo Palleschi, Ramiz Melik Aslanov, Alexander Rahbari; eşlik ettiği sanatçılar arasında ise Jose Carreras, Alison Balsom, Tasmin Little, Eva Lind, İdil Biret, Suna Kan, Ayla Erduran, Cihat Aşkın, Feryal Türkoğlu, Maxim Fedotov, Lady James Galway, Min Lee, Bülent Evcil, Hasan Niyazi Tura, İsmail Aşan, Erol Uras, Mehveş Emeç, Arif Sağ-Erdal Erzincan, Judith Uluğ, Mesut İktu, Aydın Uştuk, Tahir Aydoğdu,Natalia Gutman, Zehra Yıldız, Vedat Kosal, Elina Kimanen, Lee Chin Siow, Fahir Atakoğlu, Nilüfer, Zuhal Olcay, Makvala Kashrashvili, Perihan Nayır, Güneş Gürle, Ece İdil, Anjelika Akbar, Musica Nuda, Marin Gheras, Burçin Büke ve Manolo Sanlucar bulunmaktadır. CRR Senfoni Orkestrası, 1997 yılında “Fahir Atakoğlu Senfonik Konser”, 2000 yılında “İstiklal Marşı” ve 2002 yılında ise Tuluyhan Uğurlu’nun “Türkiye Senfonisi” isimli eserlerini kaydetmiştir. Orkestra, ayrıca CRR Opera ve Korosu ile birlikte, Osmanlı Cihan Devletinin 700. Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri çerçevesinde Kültür Bakanlığı İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu Mehter Takımı ile bir mehter senfoni konseri vermiş, “75. Yılında Yaşasın Cumhuriyet Etkinlikleri” kapsamında ise Devlet Sanatçısı Ayhan Baran’a eşlik ederek, besteci Muammer Sun’un “Cumhuriyet” filminin müziklerini icra etmiştir. Her zaman kaliteli, yenilikçi yaklaşımları ve yorumları ile dikkat çeken CRR Senfoni Orkestrası, 28 Nisan 2001 tarihinde Köln Filarmoni’nin davetlisi olarak, 27 Mart 2003 tarihinde de Budapeşte Bahar Festivali kapsamında Macaristan’da konser veren ilk Türk orkestrası olmanın gururunu taşımaktadır.

- Konser başladıktan sonra gelen misafirlerimiz balkon kısmına alınacaktır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.- İndirimli Biletler: Öğrenci, Öğretmen, Basın Kartı Sahipleri, Engelliler, 60 yaş üstü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri için geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT