CRR Senfoni Orkestrası

Tarihler: 25 Aralık 2019 Çarşamba ~ 25 Aralık 2019 Çarşamba 25 Aralık 2019 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: - Tam 36.50 TL İndirimli 26.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2019 ~ Ara 25, 2019
"CRR Senfoni Orkestrası – Kader Kapıyı Çalmıyor" konseri CRR'de gerçekleşecek.

Şef
: Cem Mansur
Solist: Elvin Hoxha Ganiyev

M. Ravel (1875-1937) Ölü Bir Prenses için Pavane
C.Saint–Saens(1835-1921) Introduction & Rondo Capriccioso, Op.28
J. Massenet (1842-1912) Thais Operası'ndan Méditation
M.Ravel “Tzigane” (Çigan) Konser Rapsodisi
L.V.Beethoven(1770-1827) 5.Senfoni do minör Op.67

Elvin Hoxha Ganiyev
Almanya’da Hochschule für Musik Theater und Medien Hannover’de Profesör Krzysztof Wegrzyn ile Yüksek Lisans eğitimine Ekim 2019’da başlayan Elvin Hoxha Ganiyev, çok küçük yaşta başlayan kariyerini başarılarla örmüş bir keman virtüözüdür. İspanya Escuela Superior de Música Reina Sofía’da Profesör Zakhar Bron’un sınıfından Lisans diploması ile mezun olmuştur. 

1997’de müzisyen bir aileye doğan Ganiyev kemana beş yaşında başladı. Henüz sekiz yaşındayken büyükbabası Server Ganiyev ile birlikte ilk orkestralı konserini veren sanatçı, aynı yıl Zürih Konservatuarı’nın genç sanatçı programına kabul edildi. On yaşındayken Vladimir Spivakov yönetimindeki Moskova Virtüözleri ile birlikte ilk konserini Kremlin Sarayı’nda veren Ganiyev bugüne kadar Zubin Mehta, Yuri Bashmet, Vladimir Fedoseyev, Gennady Rozhdestvensky, Vladimir Ashkenazy, Sasha Goetzel, Gürer Aykal, Rauf Abdullayev, Placido Domingo, Jules van Hessen ve David Bernard gibi seçkin şeflerle çalıştı. 

Ivri Gitlis, Vadim Repin, Anne-Sophie Mutter, Maxim Vengerov, Cihat Aşkın, Fazıl Say ve Viktor Pikayzen gibi müzik dünyasının yıldızlarıyla Carnegie Hall, the Berlin Philharmonic Hall, the Kremlin Palace ve Moskova’daki Tchaikovsky Concert Hall, Opera Garnier Monte-Carlo, Amsterdam Concertgebouw, Athena Megaro Hall, Zurich Tonhalle, Londra the Royal Albert Hall, ve St. John’s Smith Square gibi prestijli mekanlarda konserler verdi. 

- Konser başladıktan sonra gelen misafirlerimiz balkon kısmına alınacaktır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.- İndirimli Biletler: Öğrenci, Öğretmen, Basın Kartı Sahipleri, Engelliler, 60 yaş üstü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri için geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT