Cumhur Cemaat Orkestrası

Tarihler: 02 Mart 2013 Cumartesi ~ 02 Mart 2013 Cumartesi 22:00

Yer: La Nouba Restaurant

Nereden Alınır: La Nouba Gişe

Adres: CVK Hotels Sıraselviler Cad. No : 11 Kat 9 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 85 85

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 2, 2013 ~ Mar 2, 2013

İstanbul Boğazı manzarasıyla eğlence ve lezzetin yeni adresi La Nouba, 2 Mart Cumartesi akşamı poptan caza, arabeskten alaturkaya kadar seçkin ve geniş repertuvarı ile beğeni toplayan Cumhur Cemaat Orkestrası’nı ağırlıyor.

CVK Hotels&Resorts çatısı altında bulunan Taksim İstanbul Hotel’in en üst katında yer alan La Nouba Restaurant lezzet dolu mutfağı ile Cumhur Cemaat Orkestrası’nın performansına ev sahipliği yapıyor. Cumhur Cemaat Orkestrası geniş repertuvarı kadar enstrümantal şovları ile La Nouba misafirlerine eğlenceli saatler yaşatıyor.

Dünya mutfağının eşsiz lezzetlerinin sunulduğu La Nouba’da, İstanbul Boğazı manzarası eşliğinde Cumhur Cemaat Orkestrası’nın kulakların pasını silen performansı, misafirlerin keyfine keyif katıyor. Orkestra, müzik kalitesi yüksek performansıyla, dinleyicilere muhteşem bir gece vadediyor.

2006 yılında kurulan orkestra, vokalde Cumhur Demir, klavyede Serhat Çay, bateride Sunay Ersoy, kanunda Ertunç Bayramiç, kemanda Ercüment Tırkış, perküsyonda Tuncay Koç’tan oluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT