Cumhuriyet Bayramı Konseri

Tarihler: 29 Ekim 2019 Salı ~ 29 Ekim 2019 Salı 29 Ekim 2019 19:00

Yer: Mozarthaus Sanat ve Konser Evi

Ücret: 1. Kategori - 68.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 29, 2019 ~ Eki 29, 2019
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yılında, Atatürk’ün sevdiği eserlerin seslendirieceği bu özel kutlama konserinde, soprano Demet Gürhan ve piyanist Güler Demirova 29 Ekim akşamı Mozarthaus’ta müzikseverler ile buluşacak…

DEMET GÜRHAN, soprano
GÜLER DEMİROVA GYÖRFFY, piyano

DEMET GÜRHAN, soprano
1976 yılında doğdu. 1995 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümünü kazanarak Prof. Gülşen Şimşek’in şan öğrencisi oldu. 2000–2005 yılları arasında Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı’nda Öğretim Görevlisi olarak görev yaptı. Burada iki yıl süreyle Kültür ve Turizm Bakanlığı Denizli Çocuk Korosu şefliğini yaptı. Eğitimi süresince şan çalışmalarını Elvira Fatihova ile sürdürdü. Doktora programı süresince çalışmalarına Prof. Mustafa Yurdakul ile devam etti. Türkiye, KKTC, Almanya ve Litvanya’da çok sayıda konser gerçekleştirdi. 2008 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı doktora programına kabul edildi. 2013 yılında “Ses Eğitimi Çalışmalarının Politikacıların Konuşma Becerilerine Etkileri” konulu teziyle doktora programını tamamladı. 2010 yılından itibaren Tubikam (Türkiye Bilimsel, Kültürel ve Stratejik Araştırmalar Merkezi) üyesidir. 2006 yılından bu yana Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Opera Anasanat Dalı ve Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı’nda Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır. 

GÜLER DEMİROVA GYÖRFFY, piyano
Azerbaycan Cumhuriyeti’nin Gence şehrinde doğdu. 1988’de Üzeyir Hacıbekov adına Bakü Devlet Konservatuvarı’nın Piyano Bölümü’nden mezun oldu. Sınav komisyonu kararı ile Konser İcracısı, Oda Orkestrası Sanatçısı, Konsertmeyster (korrepetitör) ve Piyano eğitimcisi nitelikleri kazanarak mezuniyet diploması aldı.Öğrencilik yıllarında birçok yarışmaya ve konferanslara katıldı, ödüller aldı. Mezun olduktan sonra Gence Müzik Koleji’nde öğretim görevlisi ve korrepetitör olarak görev yaptı. Bu görevinin yanısıra Gence Filarmonisine bağlı olan Devlet Oda Müziği Orkestrası’nda solist olarak çalıştı. Orkestra eşliğinde yurtiçi ve yurtdışı solo resital ve oda müziği konserleri verdi.1997 yılından bu yana Türkiye’de çalışmaktadır. 1998 - 2000 yılları arasında Niğde Üniversitesi Müzik Bölümü’nde Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. Çeşitli solistler ve korolar ile Almanya, Yunanistan, Bulgaristan, İtalya’da Uluslararası Festivallere ve konserlere katıldı. Macaristan ve Norveç’te Solo resitalleri gerçekleşti.2000 yıldan itibaren Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda Öğretim görevlisi olarak görevini sürdürmüştür. 2004 yılında Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nden Yüksek Lisansını, 2008 ise Doktora Programını tamamlamıştır.Aynı zamanda TRT Ankara Çocuk Korosuna yurtiçi ve yurtdışı konserlerinde korrepetitör olarak eşlik etmektedir.Yurtiçi ve yurtdışı bilimsel etkinliklere bildirileri ve sunumları ile katılmaktadır.Kendi çalışmaları ile birlikte diğer illerdeki Üniversitelerden gelen davetler üzerine yurtiçi ve yurtdışı konserler vermekte, korrepetitör ve eşlikçi olarak görev yapmaktadır.Halen Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarında öğretim üyesi olarak görevine devam etmektedir. 

HAYRİ ÇELEBİ, anlatım ve şiirler
İlköğretim ve lise eğitimini Ankara’da çeşitli okullarda tamamladıktan sonra 2007 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Radyo-Tv ve Sinema Bölümü’nü kazandı.  2011 yılında lisans eğitimini tamamladı. Eğitim yaşamı devam ederken TRT Ankara Televizyonu ve TRT Ankara Radyosu yapımlarında sunucu-spiker, yapım ve yönetmen yardımcılığı ve muhabirlik gibi görevlerde bulundu. 2011 yılında kısa süre Star Tv ve TV8 televizyon kanallarında muhabirlik yaptı. Aynı yılın sonlarında İstanbul’da uluslararası bir yayın kuruluşunda editör-spiker olarak çalışmaya başladı ve bu görevine 2015 yılı Mayıs ayına kadar devam etti. 2015 yılında Ankara Üniversitesi’ne Öğretim Görevlisi olarak dönen Hayri Çelebi, halen bu görevine devam ederken, aynı zamanda spikerlik ve sunuculuk üzerine çalışmalarını da yürütmektedir.

- Geç gelen izleyiciler yalnızca ilk alkış arasında salona alınır. İlk alkışı kaçıran izleyicilerimiz gösteri arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan gösterilerde izleyici salona alınmaz. - Çocuk etkinlikleri dışında, 8 yaşından küçük çocukların etkinliklere getirilmemesi rica olunur.- Etkinlik sırasında cep telefonlarının mutlaka kapalı tutulması rica olunur.- Etkinlik esnasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır. - Konser salonuna dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmesi yasaktır.- Elde olmayan nedenlerden dolayı etkinliklerde değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez ya da iade edilemez. İade ve değiştirme işlemleri etkinlik gününe kadar gerçekleştirilmelidir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Ücretsiz özel otopark mevcuttur.- Kapı açılış saati : 19:30- Etkinlik saati : 20:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT