Cumhuriyet Bayramı Konseri

Tarihler: 28 Ekim 2021 Perşembe ~ 28 Ekim 2021 Perşembe 28 Ekim 2021 20:00

Yer: Mozarthaus Sanat ve Konser Evi

Ücret: 1. Kategori - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2021 ~ Eki 28, 2021
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yılına özel bu kutlama konserinde, soprano Demet Gürhan ve piyanist Güler Demirova Györffy, 28 Ekim Perşembe akşamı Mozarthaus’ta müzikseverler ile buluşacak…

DEMET GÜRHAN, soprano
GÜLER DEMİROVA GYÖRFFY, piyano

PROGRAM
Bülbülüm Altın Kafeste - E.Tuğcular
Sabahın Seherinde - E.Tuğcular
Kütahya’nın Pınarları - E.Tuğcular
Çalın Davulları - A.Albuz
Gemiler Giresun’e - E.Tuğcular
Allı Turnam - A.Albuz
Yemen Türküsü - T.Erdener
Vardar Ovası - S.Egüz
Divan - U. C. Erkin
İzmir’in Kavakaları - A.Albuz
Çeşme - C. R. Rey
Sarı Zeybek - C. R. Rey
Emanetine Sahibim Atam -M.Polat

* Program Süresi yaklaşık elli dakikadır.

Doç. Dr. Demet GÜRHAN, soprano

1976 yılında doğdu. 1995 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümünü kazanarak Prof. Gülşen Şimşek’in şan anasanat dalı öğrencisi oldu. 2000–2005 yılları arasında Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı’nda Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. Burada iki yıl süreyle Kültür ve Turizm Bakanlığı Denizli Çocuk Korosu şefliğini yaptı. Eğitimi süresince şan çalışmalarını Baskir Devlet Opera ve Balesi ve Sydney Operası Solist sanatçısı Elvira Fatihova ile sürdürdü. Doktora programında şan çalışmalarına Prof. Mustafa Yurdakul ile devam etti.

2006 yılında Prof. Helge Dorsch ile Master Class çalışmalarına katıldı. 2008 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı doktora programına kabul edildi. 2013 yılında “Ses Eğitimi Çalışmalarının Politikacıların Konuşma Becerilerine Etkisi” konulu teziyle doktora programını tamamladı. Almanya, Litvanya, Ukrayna, Kosova, Azerbaycan, Kıbrıs ve Türkiye’de çok sayıda konser gerçekleştirdi. TRT Avaz ve TRT radyolarında canlı yayınlanan programlarda solist olarak birçok konser vermiştir. 2014 yılında Kazakistan Karagandı Senfoni Orkestrası ile Ankara, Eskişehir, Bursa, Samsun, Ordu ve Trabzon’da konserler yaptı.

2006-2016 yılları arasında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı’nda misafir öğretim üyesi olarak görev yapmıştır. 2015-2018 yılları arasında Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdür Yardımcılığı ve Şan Anasanat Dalı Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.  2006 yılından bu yana Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda Sahne Sanatları Bölümü Şan Anasanat Dalı’nda öğretim üyesi olarak görevini sürdürmektedir. Profesyonel Ses Derneği yönetim kurulu üyesidir.

Doç. Dr. Güler DEMİROVA GYÖRFFY, piyano

Azerbaycan Cumhuriyeti’nin Gence şehrinde doğdu. 1988’de Üzeyir Hacıbekov adına Bakü Devlet Konservatuvarı’nın Piyano Bölümü’nden mezun oldu. Sınav komisyonu kararı ile Konser İcracısı, Oda Orkestrası Sanatçısı, Konsertmeyster (korrepetitör) ve Piyano eğitimcisi nitelikleri kazanarak mezuniyet diploması aldı.Öğrencilik yıllarında birçok yarışmaya ve konferanslara katıldı, ödüller aldı. Mezun olduktan sonra Gence Müzik Koleji’nde öğretim görevlisi ve korrepetitör olarak görev yaptı. Bu görevinin yanısıra Gence Filarmonisine bağlı olan Devlet Oda Müziği Orkestrası’nda solist olarak çalıştı. Orkestra eşliğinde yurtiçi ve yurtdışı solo resital ve oda müziği konserleri verdi.

1997 yılından bu yana Türkiye’de çalışmaktadır. 1998 - 2000 yılları arasında Niğde Üniversitesi Müzik Bölümü’nde Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. Çeşitli solistler ve korolar ile Almanya, Yunanistan, Bulgaristan, İtalya’da Uluslararası Festivallere ve konserlere katıldı. Macaristan ve Norveç’te Solo resitalleri gerçekleşti.

2000 yıldan itibaren Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda Öğretim görevlisi olarak görevini sürdürmüştür. 2004 yılında Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nden Yüksek Lisansını, 2008 ise Doktora Programını tamamlamıştır.Aynı zamanda TRT Ankara Çocuk Korosuna yurtiçi ve yurtdışı konserlerinde korrepetitör olarak eşlik etmektedir.Yurtiçi ve yurtdışı bilimsel etkinliklere bildirileri ve sunumları ile katılmaktadır.Kendi çalışmaları ile birlikte diğer illerdeki Üniversitelerden gelen davetler üzerine yurtiçi ve yurtdışı konserler vermekte, korrepetitör ve eşlikçi olarak görev yapmaktadır.Halen Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarında öğretim üyesi olarak görevine devam etmektedir.

- Organizasyon görevlilerinin yapacağı kontrollerde, Aşı Kartını veya negatif PCR sonucu ibraz edemeyen izleyiciler etkinlik alanına kabul edilmeyecektir.- Etkinlik alanına girişlerde risk, hastalık, aşı ve test durumu kontrolleri HES (Hayat Eve Sığar) uygulaması üzerinden yapılabilir. Bu sebeple, etkinliğe bilet satın alan tüm misafirlerin, etkinlik alanına gelmeden önce HES uygulamasının güncel versiyonunu indirmeleri ve uygulama içindeki “HES Kod Ayarları” bölümünden Risk Durumu, Aşı Durumu, Hastalık Durumu ve Test Durumu alanlarının paylaşıma açık olduğundan emin olmaları gerekmektedir.- İzleyicilerin etkinlik alanına girişlerde 1,5 metre fiziki mesafe kuralına uyarak sıra olmaları ve yapılacak kontroller için biletleri ile birlikte ilgili belgelerini ibraz etmek üzere hazır halde bulundurmaları gerekmektedir.- Etkinlik alanına girişte ve etkinlik süresince maske takılması zorunludur.- Etkinlik alanına girişlerde yapılacak kontroller nedeniyle bekleme süreleri uzayabileceğinden, izleyicilerin etkinlik başlama saatinden en az 20 dakika önce etkinlik alanında bulunmaları gerekmektedir.- Konser başladıktan sonra salona izleyici kabul edilmeyecektir. Konsere geç kalınması durumunda bilet bedeli iadesi yapılmayacaktır.- Konserlerimizde numarasız oturma düzeni uygulanmaktadır.- Konserlerimizde 8 yaş sınırı vardır ve bilete tabidir.- Dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.- Pandemi süresince konser sonrası ikramlarımız gerçekleştirilmeyecektir.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir. HES uygulamasında kontrolü sağlanan verilerin konsere katılım için uygun olmaması, aşı kartının veya negatif PCR sonucunun ibraz edilmemesi durumunda bilet bedeli iade edilmeyecektir.-Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır. -Konser süresince biletinizi saklamanızı rica ederiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT