Cüneyt Ergün

Tarihler: 21 Eylül 2011 Çarşamba ~ 21 Eylül 2011 Çarşamba - Saat: 21:00

Yer: Jolly Joker İstanbul

Ücret: 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Jolly Joker Balans

Adres: Balo Sok. No: 22 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 249 07 49

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 21, 2011 ~ Eyl 21, 2011

Cüneyt Ergün müziğe 4 yaşında artık ağlamaktan sıkılıp, ıslık çalmaya merak sardığında başladı. Orta okulda fen bilgisi öğretmenine ışığın herhangi bir cisimde kırıldığında renk, kalpte kırıldığında aşk olduğunu idda ettiğinde gelecekte ne olacağını tahmin etmek kahanet sayılmazdı.

Müzik lise yıllarında bir tutkuya dönüştüğünde ilk bestelerini dinlettiği arkadaşlarından olumlu sinyaller aldığını farketti. Kendine özgü şarkıları ve bu şarkıların edebiyatla olan sıkı dostluğu sayesinde yazdığı ``hiçbir vücut ısısı değiştirmiyorsa mevsim normallerini, sevmekte yok artık hiç kimseyi`` gibi sıra dışı şarkı sözleri onu daha albümü çıkmadan internet üzerinde hatırı sayılır bir dinleyici kitlesine ulaştırdı. Sosyal paylaşım sitelerinde 10 milyona yakın görüntülenmeler alan sanatçı şu sıralar ilk albümünü (Bilinmeyen Saati Uygulaması) dinleyicileriyle buluşturuyor.

Aynı zamanda yazdığı denemeler ve şiirlerden oluşan `Yerçekimsiz Söylemler Kılavuzu` adlı kitabını da edebiyat sevenlerin beğenisine sunacak olan Cüneyt Ergün, yerçekimine `hoşçakal` diyeceği o kaçınılmaz an gelmeden önce edebiyat ve müzik alanında anlamlı ve kayda deger işler yapmayı planlıyor.

18 yaş sınırı vardır.
Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT