Dalga - Albüm Lansmanı

Tarihler: 24 Mart 2011 Perşembe ~ 24 Mart 2011 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: Jolly Joker Balans

Ücret: Ayakta: 28,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Jolly Joker Balans

Adres: Balo Sk. No: 22, Taksim İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 249 07 49

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2011 ~ Mar 24, 2011

`Denizim Olsun’ adıyla çıkan albumün ilk konseri Jolly Joker Balans sahnesinde…

Albümdeki parçalardan “Kal” Çağan Irmak’ın, 2009 Montreal Film Festivalinde de gösterilen Karanlıktakiler filminde kullanıldı. Yine “Kal”da Serkan Çağrı’nın “ağlarcasına” çaldığı klarnet karanlıktaki mum ışığını çağrıştırıyor.

Albüm kapağında gördüğümüz balığın orijinal hali ünlü ressam ve şair Bedri Rahmi Eyüboğlu’na ait. Art Work’e son şeklini ise Dalga’nın gitaristi Ahmet Tiryakioğlu verdi.

İlk klip “Gel” in çekimleri, Sultanahmet’te tarihi bir Osmanlı köşkünde yapıldı. Mine Erkmen, Derya Çelenoğlu ve Youtube’da bir milyonun üzerinde hit alan “Bıktım Bıktım” videosunun yaratıcı ve oyuncularından Anıl Berber’in yer aldığı klipte, sevgilisinin intiharı ile hayatı değişen bir gencin yaşadıkları, ters bir zaman akışıyla günümüzden geçmişe doğru anlatılıyor ve sevgilisini kaybettiği günde sonlanıyor. Çekimleri 4 gün süren ve Ahmet Tiryakioğlu tarafından yönetilen klip, Nikon D200 ve D300 fotoğraf makineleri ile çekilen yaklaşık 7000 kare fotoğrafın stop-motion animasyon tekniğiyle birleştirilmesiyle meydana getirildi.

uyarılar
Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.
Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği müşterileri bilet parasını iade etmek koşuluyla mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT