Dance The New Year 2010 - Normal ve Vip

Tarihler: 31 Aralık 2009 Perşembe ~ 31 Aralık 2009 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: Hilton Convention Center

Ücret: Normal: 45,00 TL (1 İçki dahildir), VIP: 70,00 TL (1 İçki dahildir)

Nereden Alınır: www.biletix.com

Adres: Hilton Convention Center, Cumhuriyet Cad. İstanbul Harbiye İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2009 ~ Ara 31, 2009
MUHTEŞEM LINE UP
DESAPARECIDEOS "fiesta loca" "ibiza"
SIDEKICK "deepfear"
CAAL SMILE "from ibiza Amnesia"
CANAN ANDERSON
EMRAH İŞ
FUNKY `C`
MURAT UNCUOĞLU
OZAN DOĞULU
SUAT ATEŞDAĞLI
DJ TARKAN

Ülkemizin en başarılı Djleri ve dünyaca ünlü isimlerle 2010’un sabahın ilk ışıklarına dek sürecek en iyi ve en büyük eğlencesi sizleri bekliyor .

Son 2 senedir her yıl başı düzenlenen ve tüm dans müzik severlerin dört gözle beklediği bir partiye dönüşen DANCE THE NEW YEAR bu sene 2010 için muhteşem bir kadro, olağanüstü bir ambiyans ve şovlar eşliğinde Türkiye’nin önde gelen organizasyon şirketi UNilife tarafından Hilton Convention’da gerçekleşecek.

Muhteşem partinin line up’ında ise Deep Fear parçasıyla yıla damgasını vuran SIDEKICK, İbiza ve Fiesta Loca şarkılarıyla tüm dünya müzik listelerinde fırtına gibi esen DESAPARECIDOS, efsane klüb Amnesia İbiza’nın resident dj’i CAAL SMILE performans gösteren yabancı isimler arasında olacak.

Türkiye’nin en iyi isimleri SUAT ATEŞDAĞLI, OZAN DOĞULU, EMRAH İŞ, FUNK”C” ve elektronik müziğinde önemli temsilcileri MURAT UNCUOĞLU, DJ TARKAN da performans gösterecekler.

Ayrıca gecenin süprizleri arasında kemana hayat veren CANAN ANDERSON’ın elektronik kemanı ile şovu da yer alacak. Loca ve stand alternatiflerinin de yer aldığı yılbaşının en iyi partisi olacak DANCE THE NEW YEAR’de muhteşem bir eğlence geçirmeniz üzere yerinizi şimdiden almanızı öneriyoruz..
www.dancethenewyear.com

İndirimli dönem bilet fiyatlıdır. Sınırlı sayıda bilet için geçerlidir. - Organizatör bilet fiyatları ve programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

V.I.P DETAYLARI
- Öncelikli giriş imkanıİndirimli dönem bilet fiyatlıdır. Sınırlı sayıda bilet için geçerlidir.
- Organizatör bilet fiyatları ve programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT