Daniel Müller Schott

Daniel Müller Schott

Tarihler: 08 Mart 2016 Salı ~ 08 Mart 2016 Salı 08 Mart 2016 20:30

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 72.50 TL 2. Kategori - 56.00 TL 3. Kategori - Tam 45.00 TL İndirimli 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İş Kuleleri Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Web: http://www.isbank.com.tr

E Posta: issanat@isbank.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2016 ~ Mar 8, 2016
Çellist Daniel Müller Schot, İş Sanat'ın 2015 - 2016 sezonu etkinlikleri kapsamında sahne alacak.

Daniel Müller Schott
Çello
Baiba Skride: Keman
Lauma Skride: Piyano

W. A. Mozart Piyanolu Üçlü, Do Majör KV 548
J. Brahms Piyanolu Üçlü No. 3, Do minör Op. 101 
A. Dvorak Piyanolu Üçlü, Mi minör Op. 90 (Dumky)

İş Sanat’tan muhteşem bir oda müziği şöleni... Eksiksiz tekniği, müzikal duyarlığı ve nefes kesen karizmasıyla uluslararası sahnelerin en ayrıcalıklı çellistlerinden Daniel Müller Schott klasik müzik dünyasının göz alan iki müzisyeniyle aynı sahnede buluşuyor. Müzik yaparkenki doğallığı ve canlı yorumlarıyla bugün en önemli orkestra ve şeflerin sevgisini kazanan Baiba Skride, 2001 yılında kazandığı Kraliçe Elisabeth Yarışması’ndan sonra dünyanın önde gelen festivalleri ve salonları tarafından aranan bir yıldız haline geldi. Sanatçının kardeşi ve uzunlu soluklu duo partneri LaumaSkride ise müzikal hassasiyeti, ton kalitesi ve virtüöz nitelikleriyle bugüne kadar Beethoven Ring ve Echo Klassik gibi ödülleri kucaklamış bir isim. Sıkça gerçekleştirdikleri ses getiren oda müziği konserlerine İş Sanat’ta bir yenisini eklemeye gelen üçlü, kusursuz performanslarıyla bu kez İstanbullu müzikseverleri büyüleyecek.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Çocuk etkinlikleri dışında, 7 yaşından küçük çocukların etkinliklere getirilmemesi rica olunur.- Etkinlik sırasında cep telefonlarının mutlaka kapalı tutulması rica olunur.- Etkinlik esnasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır. Cihazların gösteriden önce vestiyere teslim edilmesi önemle rica olunur. - Elde olmayan nedenlerden dolayı etkinliklerde değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez ya da iade edilemez. İade ve değiştirme işlemleri etkinlik gününe kadar gerçekleştirilmelidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT