Dans Fest. Beginner Full Pass

Tarihler: 27 Mart 2019 Çarşamba ~ 27 Mart 2019 Çarşamba 27 Mart 2019 21:00

Yer: The Green Park Hotel

Ücret: 27 – 31 Mart tarihleri arasındaki tüm dans dersleri, şovlar, partiler ve konserlere giriş dahil - Tam 300.00 TL Öğrenci 250.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2019 ~ Mar 27, 2019
8. İstanbul Uluslararası Dans Festivali 27 – 31 Mart tarihleri arasında Green Park Pendik Otel & Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Dünyanın en önemli 5 Dans Festivalinden biri olan, bu yıl 8.si düzenlenen İstanbul Uluslararası Dans Festivali'nde, Türk ve Yabancı Dansseverler “Barış ve İyilik için Dans Et” sloganı ile 27 – 31 Mart 2019 tarihleri arasında Green Park Pendik Hotel’de buluşuyor. 

7’den 70’e her yaştan katılımcıların olacağı, 5 Gece 4 gün sürecek Dans ve Müzik Şöleninde gerçekleştirilecek başlıca etkinlikler; 

114 Ülkeden 5.000 Sosyal Dansçı ve Danssever
Yaklaşık 114 ülkeden 5.000’den fazla dansseverin beklendiği, 5 gece 4 gün sürecek festivalde, dünyanın dört bir tarafından gelecek diğer katılımcılarla tanışma, farklı kültürlerin danslarını öğrenerek sosyalleşme fırsatı.

Dünyaca Ünlü Dans Gruplarından 4 Günde 100 Özel Şov
Latin dans dünyasının ünlü komedyen sunucusu Leon Rose’un (İngiltere) esprili ve eğlenceli sunumları ile akşamları aralarında Dünya Salsa Şampiyonlarının da yer aldığı ABD, Güney Amerika, Rusya, Ukrayna, İtalya, Fransa, İspanya, İngiltere, Hollanda, Polonya, Uzakdoğu, İskandinav ve Balkan Ülkeleri’nden yabancı ve yerli dans gruplarının muhteşem dans gösterileri.

Latin Konserleri
Dünyaca Ünlü İspanyol Latin Şarkıcısı ve Dansçı Dani J ile Bachata Konseri ve Avrupa'nın 'En iyi Latin Müzik Sanatçısı Ödülü' sahibi Gatto Gabriel ile Latin Konseri, konserin ardından sabaha kadar dans.

4 Günde 25 Farklı Dans Türünde Başlangıç, Orta ve İleri Seviyeler için 150 Saat Workshop
Daha önce hiç dans etmemiş ama dansa ilk adımını atmak isteyenler için ayrı bir salonda 25 farklı dans türünde başlangıç seviye workshoplar; Latin Dansları (Salsa, Bachata, Cha Cha Cha), Zumba, Tango, Vals, Latin Jazz, Flamenko, Hip Hop, Urban Dance, Sirtaki, Oryantal, Afrika Dansları (Kizomba, Semba, Afro House), Brezilya Dansları (Forro), Roman Havası, Zeybek vb. 

Ünlü Latin DJ’leri ile Partiler
27 Mart Çarşamba akşamı Grand Pera Taksim’de Festival açılış partisi (21:00 – 04:00), 28,29,30,31 Mart akşamları Green Park Pendik Hotel Kongre Merkezi’nde saat 22:00 – 08:00 arası 4 ayrı salonda sabaha kadar 6 ayrı salonda Partiler (Salsa, Bachata, Kizomba, Zumba, R&B) ve Geceler (Latin, Milonga, Sirtaki, Roman-Oryantal)

Sağlık ve Spor için Zumba
30 Mart Cumartesi akşamı saat 19:00 – 21:00 arası Türkiye’deki Zumba eğitmenlerinin ve Zumba severlerin katılımı ile Sağlık ve Spor için Zumba Partisi.

Festival, dans etmesini bilmeyip, izlemek ve öğrenmek isteyenlerin de katılabileceği sosyal bir ortamda gerçekleşmektedir.

Program için tıklayınız

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT