Dark Night : Drab Majesty

Tarihler: 28 Mayıs 2019 Salı ~ 28 Mayıs 2019 Salı 28 Mayıs 2019 20:30

Yer: %100 Studio

Ücret: Tam - 75.00 TL Öğrenci - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2019 ~ May 28, 2019

Drab Majesty, Jakuzi ve ELZ AND THE CULT’ın sahne alacağı ‘Dark Night’ da, dark-wave, post-punk ve gotik tınıların en karanlık hali 28 Mayıs’ta Studio’da olacak!

Drab Majesty

“Los Angeles’ın en göz alıcı ve en uçuk sahne karakteri” olarak anılan Deb Demure, solo projesi Drab Majesty adıyla çıkış albümü “Careless”ı 2015 yılında yayınladı. 80’ler soundu ve prodüksiyon yetenekleri sayesinde müzik eleştirmenlerinin dikkatini çekti. Yellow Lorry, Siouxsie and the Banshees ve Felt gibi sanatçılardan etkilendiğini söyleyen genç sanatçı darkwave ‘den shoegaze’e uzanan birçok tarzı harmanlayarak oluşturduğu orijinal soundu kısa sürede hayran kitlesini arttırdı.

2016 yılında, korku filmleriyle bilinen yönetmen Ted Nicolaou’nun oğlu Mona D. ‘nin klavyeci olarak projeye dahil olmasıyla Drab Majesty bugünkü halini aldı ve ikili sahne tasarımlarını geliştirerek canlı performanslarına bir üst seviyeye çıkardı.

İkilinin birlikte ilk, Drab Majesty’nin ise ikinci albümü “The Demonstration” 2017 yılında yayınlandı. Sofistike şarkı sözleri, karanlık post punk vokalleri, dünya dışı synthleri ve shoegaze etkisi ile birçok müzik otoritesinden olumlu yorumlar aldı.

Jakuzi

Yerli müzik sahnesinin sevilen synth-pop ekibi Jakuzi, 2015 yılında Kutay Soyocak ve Taner Yücel tarafından kuruldu. “Koca Bir Saçmalık” ile bağımsız müzik sahnesine hızlı bir giriş yaptı. Synth-pop, darkwave ve new-wave ağırlıklı parçalarıyla dikkat çeken ekibin ilk albümleri “Fantezi Müzik” ilk olarak kaset formatında yayınlandı.

2017 yılında, albüm dört yeni parçayla birlikte Berlin merkezli plak şirketi City Slang Records etiketiyle bu sefer plak, cd ve dijital formatlarda tekrar yayınlandı. Avrupa’da Paris, Londra, Berlin, Amsterdam gibi pek çok şehirde konser veren Jakuzi; vokalde Kutay Soyocak, davulda Can Kalyoncu, bas gitarda Meriç Erseçgen, gitar ve synth’lerde Ahmetcan Gökçeer’den oluşuyor.

ELZ AND THE CULT

Yerli sahnenin dikkat çeken ekiplerinden gotik pop / dark wave projesi ELZ AND THE CULT, yurt içi ve yurt dışında birçok mecranın dikkatini çekmeyi başardıkları teklisi “I Did This to Myself” in ardından “Polycephaly” adlı ilk stüdyo albümünü yayınladı.

Bu albümle iki farklı kategoride Akademia Müzik Ödülü kazandı. Aynı sene Sam Smith ve Diane Warren gibi sanatçılarla birlikte Hollywood Music in Media Ödülleri’nde de aday gösterildi.

Canlı performansları kulaktan kulağa yayılan ekip, geçtiğimiz Şubat ayında Bewitched as Dark ve Jakuzi’den tanıdığımız Kutay Soyocak’ın konuk sanatçı olarak yer aldığı ikinci stüdyo albümü “PSYCHODRAMA”yı yayınladı

20:30 Kapı Açılışı
20:45 Elz and The Cult
21:45 Drab Majesty
22:55 Jakuzi

 

- 18 yaş ve üstü katılımcılar için uygundur.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT