Darüşşafaka Yararına - `Sezen Aksu`

Tarihler: 03 Aralık 2008 Çarşamba ~ 03 Aralık 2008 Çarşamba - Saat: 21:00

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Ücret: 150,00 YTL -125,00 YTL - 100,00 YTL - 75,00 YTL - 50,00 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Gişeleri, www.biletix.com ve Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Adres: Büyükdere Caddesi, Derbent Mevkii (Darüşşafaka Lisesi Yanı), 34457, Maslak Adalar İstanbul

Telefon: 0212) 286 66 86 (15 Hat - PBX)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2008 ~ Ara 3, 2008
Sezen Aksu, en güzel şarkılarını Darüşşafakalı çocukların yararına söyleyecek. 3 Aralık 2008`de Tim Show Center`da düzenlenecek olan gecenin tüm geliri Darüşşafaka Cemiyeti`ne "Eğitimle Değişen Yaşamı"ı desteklemek için bağışlanacak.

3 Aralık Çarşamba akşamı Tim Show Center`da gerçekleştirilecek olan konserde; Sezen Aksu ve orkestrasının ücret almadan sahne alacağı konserde, etkinliğin ana sponsoru olarak Garanti Bankası, reklam ajansı TBWA, prodüksiyon şirketi Artı 3 ve Biletix`de projeyi gönüllü olarak destekliyorlar. Konserden elde edilen gelirin tümü çocuklarımızın eğitim masrafları için harcanacak.

Türkiye`nin en saygın ve en iyi eğitim kurumları arasında yer alan Darüşşafaka Eğitim Kurumları, kurulduğu günden bu yana babası hayatta olmayan ve maddi olanakları yetersiz ilköğretim üçüncü sınıf öğrencileri arasında yapılan sınavla öğrenci kabul etmektedir. Zihinsel yeteneğin ve yaratıcı düşünme yeteneğinin değerlendirildiği bu sınavla okula alınan öğrencilere, "Eğitimde fırsat eşitliği" misyonundan hareketle birçok olanak sağlanmakta. Darüşşafaka`da, öğrencilere iyi bir öğrenim vermenin yanı sıra, onları hayata hazırlamak ve kültürel yönden zengin kılmak amacıyla sosyal etkinliklere de önem verilmekte; yaşamlarının her alanında fark yaratan gençler yetiştirilmesi hedeflenmekte.
- 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılında Darüşşafaka`da toplam 830 öğrenci eğitim almakta.
- Sınıflar en fazla 24 mevcuttan oluşmakta.
- Her öğretmen başına düşen ortalama öğrenci sayısı 7,5.
- Her 6 öğrenciye 1 bilgisayar düşmekte.
- Öğrenciler, 6. Sınıftan itibaren İngilizce dil eğitimlerinin yanı sıra Fransızca veya Almanca dillerinden birini seçerek ikinci bir yabancı dil öğrenirler.
- Her öğrenci bir enstrüman çalmakta ve bir spor dalı ile ilgilenmekte.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT