Dave DK + Dauwd

Tarihler: 30 Eylül 2017 Cumartesi ~ 30 Eylül 2017 Cumartesi 30 Eylül 2017 21:00

Yer: Garaj

Ücret: 1 Alana 1 Bedava - 49.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2017 ~ Eyl 30, 2017
19 yıldır techno, daha iyi techno ve en iyi techno’ya, vizyoner zemini ve sert hava koşullarıyla mükemmel ev sahipliği yapan Köln’ün Köln’den ünlü plak şirketi Kompakt’tan misafir ve misafirlerimiz var. Dauwd ve Dave DK, akıllı telefonu olan herkesi Shazam ile en iyi arkadaş yapmak misyonuyla, 30 Eylül’de Garaj’da aldım-verdim yapmak üzere hazır ve nazır olacak.

Dauwd

- Resident Advisor, şuna bir seslensene? Dauwd!

Elektronik müzikte prestij dendiğinde akla ilk gelen mecralardan Resident Advisor’a göre 2017 yazının en heyecan verici albümlerinden biri Theory of Colours’ı birkaç ay önce yayınlayan Kompakt’ın melodik techno sihirbazı Dauwd’a nasıl seslensek bakar? Kompakt? Ghostly? Adult Swim? Technicolour?

- Nasıl tak diye buradayım? Saniyede, değil…

Dauwd Al Hilali’nin Irak, Amerika, Galler ve sonrasında İngiltere’ye uzanan hayatı ve müzikal yolculuğu, olması gerektiği organik hızda büyüdü ve günümüze güçlü bir yapıya evrilerek geldi. Bir iki kulüp hit’i üretip sonrasında yükselen trend’ler eşliğinde çok dinlenme sayısına ulaşan kapitalist bir vizyon yerine, kendisine güvenen ve kendisine güvendiren sound’uyla kalıcı olabilmeyi başaran Dauwd’un önünde, arkasında, sağında ve solunda olan isimlerden birkaçı ise: Jamie xx, Gilles Peterson, Olaf Stuut, Benji B, Jack Dixon, Coma ve kimler kimler…

Dave DK
- 10.000 saat tam olarak neye tekabül ediyor?

10.000 saat boyunca belli bir işi nefes almadan yaparsanız o işin ustası olursunuz diye evrensel bir kural var. Buna göre Tony Stark demir çelik işini ilerletip Iron Man, Pappy Van Winkle yeni bir vizyon yaratıp Burbon Adam olduğu gibi, Dave DK de üstüne düşeni layığıyla yaptığında kendisini techno / house evreninde istediği ligin banko bir oyuncusu olarak buldu.

- Birisi Berlin mi dedi?

Oscar Trant, Jan Trentemann, Hans J, Burnard Bergschneider gibi efsanevi isimlerle beraber çalarak… Hayır hayır, burada tamamen kurmaca bir line-up kurduk, bu isimlerin hiçbirisi bildiğimiz kadarıyla DJ değil, ya da haberdar değiliz. Berlin’deki yüzlerce kulüpte, binlerce DJ olduğunu biliyoruz. Hayali isimlerden öte, Dave DK kendi ismini bu yüzlerce kulübe hakkıyla yazabilen, girdiği her postere adıyla kalite katan bir müzisyen. Halma, Immer Gut, Woolloomooloo gibi kültleşen parçaları ve daha fazlasını Pampa, Kompakt ve Moodmusic gibi nokta atışı plak şirketlerinden yayınlayan birine şapka çıkartmayalım da ne yapalım?

Geceye beşinci viteste başlayıp roket vitesinde bitirmeyi tercih edenler için Eylül ayının son cumartesi gecesi, Kompakt’ın birbirine el-eldiven uyumunda çalan ikilisi Dauwd ve Dave DK ile güzel. Son cumartesi dedik, kafalar karışmasın, 30 Eylül’den bahsediyoruz, beşinci vites diyoruz…

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlikte 18 yaş sınır vardır.- Garaj uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT