Dave Kilminster & Murray Hockridge

Tarihler: 03 Aralık 2013 Salı ~ 03 Aralık 2013 Salı 21:30

Yer: KadıköySahne

Ücret: 1. Kategori - 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2013 ~ Ara 3, 2013
Dave Kilminster & Murray Hockridge

Özel akustik performansları ile Dave Kilminster ve Murray Hockridge, 3 Aralık'ta KadıköySahne'de...

Rager Waters'ın gitaristi, İstanbul'daki "The Wall" konserinin yıldızı Dave Kilminster ile üç oktavlık sesi ve yorum tarzı ile tüm eleştirmenlerin beğenisini kazanmış Murray Hockridge, birlikte hazırladıkları özel akustik performans ile Türkiye'ye geliyor. İkili, birlikte çıkarttıkları "Closer to Earth" albümünde yer alan Losing My Religion, Rocket Man, Wish You Were Here gibi herkesin bildiği bir çok şarkının yanı sıra rock tarihinin kilometre taşı bir çok başka şarkının ve kendi solo albümlerinden de örneklerin yer aldığı bir repartuar ile müzikseverlerin karşısına çıkacaklar. Geçtiğimiz mayıs ayında ilk kez Türkiye'de konser veren ve büyük beğeni toplayan ikili, bu sefer mini bir Türkiye Turnesi yapıyorlar. İstanbul'a ve şehrin insanlarına hayran kalan ünlü müzisyenler bu sefer programlarında 6 günlük bir boşluk yaratarak daha geniş kitlelerle müziklerini paylaşırken, farklı kültürleri ve yemekleri de tecrübe etmek istiyorlar. 

Dave Kilminster

1991 yılında “Guitarist” dergisi tarafından “yılın gitaristi” seçilen Dave Kilminster, son iki yılda Roger Waters’ın “Dark Side of the Moon” turnesinde lead gitarist ve vokalist olarak sahne aldı. John Wetton, Carl Palmer, Ken Rensley ve John Young’ın a aralarında bulunduğu birçok isimle çalışan gitarist, vokalist, ses mühendisi, prodüktör ve şarkı yazarlığı kariyerleriyle çok yönlü bir sanatçı bir olan KilminsterQango grubundan John Young’ın deyimiyle “Hendrix’ten bu yana gelmiş en iyi gitaristtir.” Enteresan bir özgeçmişe sahip olan Kilminster, aslen solak bir gitarcı olmasına rağmen geçirdiği bir trafik kazasının ardından diğer eliyle gitar çalmaya başlamıştır.

Murray Hockridge

Murray Hockridge, soul, rock, blues ve jazz; harmanladığı vokal yorumlarıyla büyük saygınlık kazanmış bir solist ve şarkı yazarıdır. Üç oktavlık sesi ve yorum tarzı eleştirmenler tarafından Prince ve Smokey Robinson’a benzetilmiştir. Sans eseri tanışan ve özel bir akustik albüm yayınlayan ikili bu gece KadıköySahne’de...

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- Bu etkinlik için bir oturma düzeni yoktur.
Kapı açılış: 21:00 Konser: 22:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT