David Fray ile Bach Gecesi

Tarihler: 21 Haziran 2013 Cuma ~ 21 Haziran 2013 Cuma Saat: 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 102.00 TL (Tam) 2. Kategori - 67.50 TL (Tam) 6. Kategori - 67.50 TL (Tam) 3. Kategori - 45.00 TL (Tam) 4. Kategori - 34.00 TL (Öğrenci)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve İş Sanat Kültür Merkezi gişe

Adres: İş Kuleleri Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Web: http://http://www.isbank.com.tr

E Posta: issanat@isbank.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2013 ~ Haz 21, 2013
David Fray ile Bach Gecesi

David Fray ile Bach Gecesi
21.06.2013
İş Sanat

David Fray: Piyano 

Johann Sebastian Bach
Toccata, Mi minör BWV 914

Johann Sebastian Bach
Partita, Mi minör No. 6, BWV 830

Johann Sebastian Bach
Toccata Do minör, BWV 911

Johann Sebastian Bach
Partita Do minör, No. 2, BWV 826

Ara dahil 90’ sürer.

Etkileyici müzikalitesi ve tekniği, yaratıcı ve duyarlı yorumlarıyla piyanist David Fray, Fransa’nın uluslararası müzik dünyasına en büyük hediyelerinden biri. Festival dinleyicisiyle tamamen Bach’a adanmış bir gecede buluşacak olan Fray, özgün yorumlarıyla şimdiden önümüzdeki yılların en sıra dışı sanatçılarından biri olacağını işaretlerini veriyor. David Fray bugüne kadar Paris Orkestrası, Fransa Ulusal Orkestrası, Bavyera Radyo Senfoni, Amsterdam Sinfonietta, Los Angeles Filarmoni, San Francisco Senfoni, New York Filarmoni gibi pek çok önemli orkestra eşliğinde; Riccardo Muti, Kurt Masur, Christoph Eschenbach, Esa-Pekka Salonen, Yannick Nézet-Séguin ve Daniele Gatti gibi önemli şeflerle çaldı. Avrupa, Amerika ve Asya’nın belli başlı tüm salonlarında resitaller verdi. David Fray, 2004 Montreal Uluslararası Müzik Yarışması’nda hem ikincilik hem de En İyi Kanadalı Besteci Yorumcusu ödülünü kazanarak ilk albümünü çıkardı. Bach’ın klavyeli çalgılar için konçertolarını seslendirdiği albümü, genç piyaniste 2009’da ikinci ECHO Klasik ödülünü kazandırdı. Bach’ı “başlı başına bir zirve, kendi içinde başlangıç ve son” olarak tanımlayan David Fray’in Bach yorumları için Gramophone dergisi “muhteşem tonu ve enfes trilleriyle alçakgönüllü bir ustalık ve müzikal olgunlukla yapılan içten, şiirsel bir büyü” diye yazar. Müzikseverlerin her çağda hayranlıkla dinlediği bu dev bestecinin eserleri, David Fray’in teknik ustalığı ve Bach’a duyduğu samimi yakınlığın da neticesinde daha da derinden bir ışıkla aydınlanacak.

İş Sanat’a değerli işbirliği için teşekkür ederiz.

28 Ocak 2013 Saat 10:00'da Siyah ve Beyaz Lale Üyelerine satışta.30 Ocak 2013 Saat 10:00'da Kırmızı ve Sarı Lale Üyelerine satışta. 2 Şubat 2013 Saat 10:00'da genel satışta.

- Siyah, Beyaz, Kırmızı Lale Kart üyelerine 2 bilet limiti vardır.

- Sarı Lale Kart üyelerine 1 bilet limiti vardır.

- Konsere geç gelen izleyiciler, sadece ilk alkış esnasında içeri alınır. İlk alkışı kaçıran izleyiciler konser arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır.

- Konser sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.

- Konserlere 7 yaşından küçük çocukların getirilmemesi rica olunur. 7 yaş ve üzeri çocuklar için bilet alınması gerekmektedir.

- Satın alınan biletler, konserin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İptal veya tarih değişikliği sonucunda yapılacak iade ve değiştirme işlemleri değişiklik duyurusunda belirtilen tarihe kadar gerçekleştirilmelidir.

- Elde olmayan nedenlerle konser mekânlarında değişiklik olabilir. Festival yönetimi, yeni mekânda izleyicilerimizin bilet numaralarına en yakın yeri temin edecek bir oturma planı hazırlayacaktır. Mekân değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.

- Elde olmayan nedenlerden ötürü konser programlarında değişiklik yapılabilir. Program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.

- Tüm konser mekânlarında sağlık ekibi ve ambulans bulunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT