David Helfgott

David Helfgott

Tarihler: 09 Kasım 2018 Cuma ~ 09 Kasım 2018 Cuma 09 Kasım 2018 21:00

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: *"Öğrenci Kampanyası" kapsamında tüm kategorilerde geçerli 2 Öğrenci bileti 145.00 TL'dir. 1. Kategori - 275.00 TL 2. Kategori - 215.00 TL 3. Kategori - 175.00 TL 4. Kategori - 135.00 TL 5. Kategori - 105.00 TL - Tükendi!

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://www.vwarena.com

E Posta: info@vwarena.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 9, 2018 ~ Kas 9, 2018
Efsane piyanist David Helfgott, ilk kez 360 derece sahnede, 9 Kasım’da Volkswagen Arena’da!

Dünyanın en önemli piyanistlerinden biri olan, hayatı Oscar ödüllü 'Shine' filmi ile beyaz perdeye aktarılan David Helfgott, başka hiçbir yerde göremeyeceğiniz bir konser deneyimi için Piu Entertainment organizasyonuyla 9 Kasım'da İstanbul'da! Volkswagen Arena'da gerçekleşecek 360 derecelik eşsiz sahne deneyimiyle, bir piyano dehasının performansına her açıdan şahit olacaksınız. 

David Helfgott, dünyada sayılı piyanistin çaldığı, olağanüstü bir konsantrasyon ve beceri gerektiren, Rachmaninov’un 3. Piyano Konçertosu’nu, ilk kez her yönden benzersiz bir görüş açısı sağlayan 360 derecelik sahneye taşıyor.

Çift piyano ile gerçekleşecek bu özel konserde David Helfgott'a, genç yaşına rağmen büyük başarılar elde etmiş, Limelight'ın "30 Yaştan Küçük 30 Muhteşem Müzisyen" listesinde yer alan Vietnam asıllı Avustralyalı piyanist Hoang Pham eşlik edecek.

Hayatını piyanoya adayan, bu uğurda ciddi rahatsızlık geçiren, piyano gördüğü her an hemen tuşlara yönelen büyük piyanist David Helfgott, bambaşka bir boyutta Rachmaninov çalarken, dinleyiciler de farklı boyutlarda kendisini izleyip, parmaklarının olağanüstü performansını seyredecekler.

David Helfgott ilk kez, 360 derece sahnede, Piu Entertainment organizasyonu ile başka hiçbir yerde yaşayamayacağınız bir konser deneyimi için sizleri 9 Kasım’da Volkswagen Arena’ya davet ediyor.

Program:
David Helfgott Solo Performans;
Moussorsky. Pictures at an Exhibition 
Ara
Çift Piyano ile Rachmaninov Piyano Konçerto No.3
İkinci Piyano: Hoang Pham

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Kapı Açılış Saati: 20:00 , Konser Başlangıç: 21:00- Öğrenci indirimleri Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.- 15 yaş altı bilet sahiplerine aynı kategoride bilet satın almış ebevenylerinin refakat etmesi gerekmektedir.- Bilet almak isteyen engelli seyircilerin, info@vwarena.com adresinden mekana ulaşıp rezervasyon oluşturması gerekmektedir.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT