David Tavare

Tarihler: 16 Ekim 2009 Cuma ~ 16 Ekim 2009 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Supperclub

Ücret: Parti :56,00 TL , Yemek Fiyatı: 80,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Supperclub Gişesi

Adres: Muallim Naci cd. No:65 Ortaköy Istanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 261 19 88

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2009 ~ Eki 16, 2009

Eğlence dünyasının en genç ve yetenekli yeni nesil starlarından David Tavare, 16 Ekim’de Power Fm medya sponsorluğu ve yine Power Fm’den canlı yayın ile son dönemde dünyanın en popüler isimlerini İstanbullu müzik severler ile buluşturan Supper Club’da.

David Tavare hit single`ı “Summelove” a kadar yapmış olduğu soundtrackler ile hafızalarda yer etmişti. Portekiz’den Yunanistan’a Meksiko’dan Şili’ye herkes kokteylini içip club ve diskolarda David Tavare`nin groovey tarzı ile dans ettiler.

1984 yılında Mayorca Pollenca’da dünyaya gelen David Tavare doğduğu adanın bütün güzellikleri ile birlikte bulunduğu Akdeniz ikliminin tüm sıcaklığını kendinde barındırdı. David Tavare’ye ailesininde büyük katkıları oldu. Babası Spanish Guitar’ın gitaristlerindendi. Amcası İngiliz komedyen Jim Tavare`i Harry Potter filmlerinde görmeye alıştık ve diğer amcası Chris Tavare İngiliz Ulusal Kriket takımının kaptanıdır.

Yeni single`ı HOT SUMMER NIGHT (Oh la la la) 1997 yılı Avrupa’nın en iyi gruplarından 2EVISSA`nın tınılarını taşır ve Ambrogio Crotti ve Luis Rodriguez tarafından yapılmıştır.

2007 yazının hit şarkısı, her tatil yöresinde dinlenmiş, tüm clublerde çalınmış ve uluslararası dans listelerinde haftalarca üst sırada kalmıştır. İspanya top 10 dans chart`ları dünya chart`larına yön veren chartlar olduğu gibi bu hit single dünya listelerinde de haftalarca üst sırada kalmayı başarmıştır.

2009 yılında çıkardığı ve bu yazın hit single olan Call Me Baby şu anda dans listelerinde üst sıralarda olup tüm dünyayı eğlendirmektedir. House sampler`ları ile oluşan yine Ambrogio Crotti ve Luis Rodriguez tarafından prodüktörlüğü yapılan başarılı single listelerde üst sıralara tırmanmaya devam ediyor.

David Tavare 16 Ekim Cuma gecesi Power FM’den Canlı yayınlanacak Show u ile İlk kez İstanbul Supper Club’da sevenleri ile buluşuyor.
Yemek fiyatına 2 kadeh şarap dahildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT