Dead Can Dance

Tarihler: 19 Eylül 2012 Çarşamba ~ 19 Eylül 2012 Çarşamba Saat: 21:30

Yer: Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 165.00 TL 2. Kategori - 122.00 TL 3. Kategori - 105.00 TL 4. Kategori - 95.00 TL 5. Kategori - 84.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

Adres: Taşkışla Cad. Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 86 03

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 19, 2012 ~ Eyl 19, 2012

1980 ve 90’ların en özgün topluluklarından Dead Can Dance, yaklaşık 15 yıllık bir aradan sonra yeniden İstanbul’da

1981’de Lisa Gerrard ve Brendan Perry tarafından kurulan topluluk, çağdaş müzik formlarını Avrupa folk müziği, Ortadoğu ve Afrika tınılarıyla birleştirerek eşi benzeri olmayan, biricik bir ses örgüsü inşa etti ve dünya çapında geniş bir dinleyici kitlesi kazandı. Günümüz müzik sahnesinde, hüznü en zarif biçimde ifade eden vokalistlerden biri olan Lisa Gerrard hiç kuşkusuz Dead Can Dance'in bu başarısında önemli bir paya sahip.

Tüm albümleri ülkemizde yayımlanan topluluk özellikle Baraka adlı belgesel filmde kullanılan “The Seraphim’ parçasıyla hafızalara kazınmıştı ve yine topluluğun Ortadoğu müziklerinden ilham alan parçası ‘Saldek’ bir dönem tüm müzik marketlerce sıklıkla çalınarak İstiklal Caddesi’nin fon müziği haline gelmişti.

1998’de çalışmalarına uzunca bir ara veren grup geçtiğimiz aylarda yeni bir albüm ve dünya turnesi için yeniden bir araya geldi ve bu efsane grubun turnesi Istanbul konserleriyle start alacak. Büyüleyici ve ruhani bir gece için şimdiden biletlerinizi almanızı tavsiye ederiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT