DeepXperience 10th Year Party: Okain - Mert Yücel - Göknil Gökmen

Tarihler: 06 Mart 2010 Cumartesi ~ 06 Mart 2010 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: İndigo

Ücret: Tam: 34,00 TL, Öğrenci: 24,00 TL

Nereden Alınır: İndigo

Adres: Tomtom Mah. Istiklal Cad. Akarsu Sok.Mısır Apt. No:1-2-4-5, Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2010 ~ Mar 6, 2010

İstanbul merkezli elektronik ve dans müziğini uluslararası arenada temsil eden ve plak sirketi olarak dünya çapında başarılı yapımlara imza atan DeepXperience Productions , kuruluşunun 10. Yıldönümünü yaptığı prodüksiyonlarla son yılların en başarılı isimlerinden biri haline gelen Fransız dj / prodüktör Okain’i , 6 Mart Cumartesi gecesi Istanbul’un en önemli kluplerinden biri olan Indigo’da konuk ederek kutluyor. Gece’de Okain’e eşlik edecek isimler ise yayınladıgı plaklarla dünya çağında üne kavuşan ve uluslararası arenada ülkemizi başarıyla temsil eden Mert Yücel ve jazzy house müzigin ülkemizdeki usta ismi Göknil Gökmen.

Indigo’da yapılacak bu gecenin önemli bir anlamı daha var. Bundan 10 yıl önce bugün Indigo’nun yeraldığı adreste dönemin tartısmasız en önemli ve en unutulmaz klübü olan ve her hafta dünya çapında dj’leri Istanbul elektronik müzik dinleyicileri ile bulusturan Milk yeralmaktaydı. Milk’in resident dj’leri olan Mert Yücel ve Göknil Gökmen’in beraber caldığı gecelerde ilk olarak bir dj olusumu olarak alevlenen DeepXperience , 10 yıl sonra yine herşeyin başladığı adreste 10. Yas gününü kutluyor.

2000 yılında Mert Yücel önderliğide bir dj oluşumu ve buna bağlı yapılan bir özel geceler serisi olarak yoluna başlayan DeepXperience ,2005 yılında İstanbul merkezli elektronik ve dans müziğini tüm dünya tanıtma misyonu ile DeepXperience Productions olarak yeniden yapılandı ve bugün plak şirketi olarak uluslararası müzik yapımı alanında faaliyet göstermektedir. Kurulduğu günden bugüne kadar bir çoğu dünya çapında liste başarıları kazanan 33 yapımla müzik duayenlerinden olumlu tepkiler alarak , birçok dj’in ve müzikseverin yakından takip ettiği plak şirketleri arasına kısa sürede girdi.

Müzikal rota olarak kendisine house , tech-house ve türevlerini belirleyen DeepXperience’in bünyesinde Tyler Stadius , Dave Mothersole, Gideon Jackson , Alex Celler , C-Soul , Sal Lagrosso , Martin Villenueve, Mert Yücel , Göknil Gökmen gibi dünya çapında isimlerin yanı sıra Onur Ozman , Wayne Duggan , Club Rayo , Oz-E , Unus Emre gibi yeni ve genç yeteneklerde bulunmakta.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT