Deerhunter

Deerhunter

Tarihler: 22 Kasım 2019 Cuma ~ 22 Kasım 2019 Cuma 22 Kasım 2019 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta Tam - 80.00 TL Ayakta Öğrenci - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 292 73 68

Web: http://babylon.com.tr

E Posta: info@babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2019 ~ Kas 22, 2019
"İndie rock, psikedelik rock ve dream pop’un önemli isimlerinden Atlanta çıkışlı Deerhunter, “Kendine Has Konserler” kapsamında 22 Kasım’da konuğumuz oluyor!

Deerhunter öncesinde ve sonrasındaysa Shangri-La, DJ setiyle kabinin başına geçiyor.

2001’de bir araya gelen Deerhunter, çıkış albümleri “Turn It Up Faggot”ı 2004 yılında yayımladı. İlk albüm sonrasında gruba dahil olan Lockett Pundt’ın reverb dolu gitar stiliyle, ikinci albümleri “Cyrptograms”da atmosferik, psikedelik ve shoegaze etkili bir sound yakaladı. Bu albümle hızlı ve başarılı bir çıkış yapan ekip, ikinci albümü “Microcastle” ile dinleyici kitlesini genişletti ve 2008 senesinde “Billboard 200 Albums Chart” listesine girdi. Üretkenliğiyle ön planda olan grup aynı sene içerisinde “Weird Era Cont.” isimli bir albüm ve turne esnasında kaydettikleri “On Platts Eyott”ı paylaştı. Bradford Cox liderliğinde bugünkü kadrosunda Lockett Pundt, Moses Archuleta ve Josh McKay’in yer aldığı Deerhunter; verdiği 2 senelik aranın ardından 2010’da birçok müzik mecrası tarafından övgü alan “Halcyon Digest”i yayımladı. Dinleyicileri tarafından heyecan ve beğeniyle karşılanan albüm, aynı zamanda Pitchfork tarafından “Yılın En iyi 50 Albümü” listesinde 3. sırada gösterildi. 2013’te yılında “Monomania” yayımlayan ekip, 2014’te Bradford Cox’un geçirdiği trafik kazası sonrasında iyileşmesiyle yedinci albümleri “Fading Frontier”in kayıtları için çalışmaya başladı. Stereolab’den Tim Gane ve Broadcast’ten James Cargill ile ortak çalışmalarının yer aldığı kayıt; derinlikli ve içten söz yazımı, rüya etkisindeki sound’u ve otobiyografik nitelikte oluşuyla beğeni topladı ve yılın en iyi albümleri arasına girdi.

Ben H. Allen, Cate Le Bon ve Ben Etter’ın yapımcılığını üstlendiği son albümleri “Why Hasn’t Everything Already Disappeared?” bu senenin başında dinleyiciyle buluştu."


*Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. - Etkinlik ayaktadır, oturma düzeni yoktur. - Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Güvenlik sebebiyle sırt çantaları mekana alınamamaktadır. Vestiyere palto, mont, ceket ve sırt çantaları ücret karşılığı bırakılabilir. - Seyirci Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder. - İçerideki ses seviyesi uzun süreli maruz kalındığında geçici duyma kaybına sebep olabilir. - İçerideki ışık düzeni geçici göz rahatsızlıklarına ve epileptik nöbetlere neden olabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT