Deli Müjgan

Tarihler: 12 Ocak 2018 Cuma ~ 12 Ocak 2018 Cuma 12 Ocak 2018 21:30

Yer: KATS Sahne

Ücret: Ayakta - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 12, 2018 ~ Oca 12, 2018
Hafif deli ve eğlenceli ekibiyle alternatif müziğin dikkat çeken ismi Deli Müjgan, meyhane konseri konseptiyle 12 Ocak Cuma akşamı Gayrettepe KATS Sahne’de!

İçinde büyüdükleri müzikal çevre ile evrensel tınıları birleştiren Deli Müjgan grubunun konserini, hem ayakta hem de yemekli masa düzeninde izleme alternatifi bulunuyor. 

Deli Müjgan, meyhane konseri konseptinde, ayakta ve yemekli masa düzeninde izleme alternatifiyle Gayrettepe KATS Sahne’de sevenleriyle buluşuyor. Canlı performanslarında cover şarkıların yanı sıra kendi bestelerini de çalan Deli Müjgan grubunun konserleri, hem seyircilerin hem de kendilerinin eğlendiği bir etkinlik olarak tanımlanıyor.

2015 yılında Serhat Sezen tarafından İstanbul'da temelleri atılan, uzun yıllar boyunca farklı pek çok grup ile sahne alan müzisyenlerden kurulu Deli Müjgan grubu, 2016 yılı ile birlikte hafif deli ve eğlenceli ekibine kavuştu. Vokal ve akustik gitarda Serhat Sezen’in, klasik gitarda ise Kıvanç Küçükçelebi’nin yer aldığı grubun müzikal duruşu, üyelerinin içinde büyüdükleri müzikal çevre ile daha evrensel tınıları birleştirdiği, rock, reggae, funk, blues ve folk müziğin bir karışımı olarak ifade edilebilir. 

Ahmet Kaya'nın bilinen eseri “Ağladıkça”ya Bossa Nova tarzında yaptıkları cover ile beğeni toplayan grup, sözlerinin bir kısmı Orhan Veli'ye, diğer kısımları vokalist Serhat Sezen'e ait olan “İçkiye Benzer Bir Şey” adlı parçaları, “Madam”, “Yapamıyorum” gibi sevilen besteleriyle de dikkat çekiyor. 

Müjgan'ın hikayesine gelince; Müjgan Cihangir semtinde ikamet eden ve gerçekten de karışık duygu durumu ile biraz deli ama aynı zamanda da asil ve sahibinden başkasını sevmeyen şahsına münhasır bir kedi. Grubun ismi de buradan geliyor. 

Giriş katındaki restoranıyla etkinlik öncesi ve sonrasında konuklarına keyifli bir ortam da sunan KATS Sahne, merkezi konumu ve toplu taşımaya ulaşım kolaylığıyla müzikseverlerin yeni mekân arayışına bir alternatif olarak öne çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT