Delta - Grivz

Tarihler: 07 Mayıs 2011 Cumartesi ~ 07 Mayıs 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Pulp Live Music Club

Nereden Alınır: http://www.pulptayiz.biz

Adres: İmam Adnan Sok. Yeşilçam Sineması üstü Kat:4-5 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 249 26 05

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2011 ~ May 7, 2011

Delta & Grivz

22:30| Grivz
Gitar, vokalde Ali Hekimoğlu, basta Meltem Balta ve davulda Emre Ergün’den oluşan, cover çalan punk grubu. grivzband@gmail.com

00:30| Delta
2004 yılında Wade ismiyle kurulan grup 2007`de, "Hayalin Peşinden" adlı besteleriyle 12. Roxy Müzik Günleri kapsamında 3.`lük ve Tuborg özel ödülü olmak üzere iki ödüle birden layık görüldü. Hemen ardından Anıl Tütüncüoğlu ve Manga grubundan Ferman Akgül yönetmenliğinde bu şarkıya bir de video klip çekildi. Bu video klip ile adını daha geniş kitlelere duyuran grup, birçok televizyon programına konuk oldu ve İstanbul, Bursa, Eskişehir ve Almanya’da festivallere katıldı.

2008 yılında ismini Delta olarak değiştiren grup, "Dönmedolap" parçasıyla Jack Daniel`s Rock Competition`da Türkiye genelinde en iyi 10 grup arasına girmeyi yine başardı.

Kurulduğu günden bu yana Cengiz Tural, Burak Yerebakan, Hakan Toykoç, Emir Celt, Mehmet Uludağ ve Koray Karaşahin gibi müzisyenlerle çalışan Delta; zamanla değişen ve gelişen müzik anlayışına uygun olarak, albüm hazırlıklarına devam etmektedir.

Delta aynı zamanda programlarında, müthiş enerjisi, agresif canlı performansı ve zengin repertuarı ile dinleyicisini coşturmaya devam ediyor.

http://www.myspace.com/deltatr



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT