Deniz Demiröz - Cenk Eroğlu

Tarihler: 12 Aralık 2013 Perşembe ~ 12 Aralık 2013 Perşembe 21:30

Yer: Shaft Club

Ücret: Ayakta - 13.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Serasker Cad. Osmancık Sok. No 13B Altıyol Kadıköy İstanbul

Telefon: 0.533.541 25 14 - 0216.449 05 90

E Posta: info@shaftclub.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2013 ~ Ara 12, 2013

Deniz Demiröz ve Cenk Eroğlu, 12 Aralık'ta Shaft Club sahnesinde...

Eurovision Şarkı Yarışması'nda 1990 yılında Kayahan ile Yugoslavya'da Türkiye'yi temsil eden Cenk Eroğlu, 1993 yılında "Yolculuk Rüzgara" adlı ilk albümünü, 1996 yılında ise "Zehirli" adlı ikinci solo albümünü çıkardı. Solo albümlerinin yanı sıra Özlem Tekin, Sibel Tüzün, Deniz Arcak, Suat Suna, Tüzmen, Doğuş, Gökhan Tepe, Levent Yüksel, Özge Fışkın, Rüzgar, Çelik ve daha pek çok sanatçının albümlerine aranjör, besteci ve prodüktör olarak imzasını attı.

1998 yılında Electronic Arts bilgisayar oyun firmasının meşhur "Ultima Online 2" oyunlarının müziklerini yapan sanatçı aynı dönemde Pat Mastelotto, Tony Levin, Robert Fripp ve Trey Gunn ile "BPMM" albümüne imzasını attı. Eroğlu yine aynı yıllarda Cine 5, Show TV gibi pek çok televizyon kanalına reklam jingleları yaptı.

Sanatçı, 2000 yılında dünya müzik marketini hedefleyen üçüncü solo albümü "Xcarnation" üzerinde çalışmaya başladı. Doğu ve batının sentezini heavy rock/electronic tarzı ile bütünleştirmeyi amaçlayan bu çalışmaya daha sonra King Crimson ve Mr. Mister'ın davulcusu Pat Mastelotto da katıldı. 2001 yılında Kip Winger'ın da katıldığı proje 2003 yılında tarzını oturttu. Aynı projede Rod Morgenstein (Dixie Dregs / Steve Morse / Winger), Reb Beach (Winger / Dokken / Whitesnake) de yer aldı.

Tamamının söz ve müziği Cenk Eroğlu'na ait olan "Xcarnation" albümü Istanbul'daki  bir çok etnik müzisyenin de katkıları ile oluştu. Albüm Muse Wrapped etiketi ile 2005 yılında dünya müzik marketlerinde yerini aldı.

Cenk Eroğlu 2006 yılında Amerikalı grup Winger'a katıldı ve grubun son çıkardığı "Pull" (1993) albümünden 13 yıl sonra yaptıkları geri dönüş albümleri "IV"ün (2006) kadrosunda gitarist ve klavyeci olarak yer aldı.

Yine 2006 yılında ünlü ressam Ertuğrul Ateş'in sahneye koyduğu "Hürrem Sultan" müzikalinin müziklerini yapan sanatçı, 2007 yılında Kip Winger'ın üçüncü solo albümüne 5 bestesini verdi ve yine bu albümde 6 şarkının aranjörlüğünü üstlendi. Gitar, klavye ve geri vokallerde yer alıp, albümün prodüktörlüğünü yaptı. 2009 yılında Porcupine Tree grubundan Steven Wilson'ın "NSRGNTS" albümünde daha önce birlikte çalıştığı Pat Mastelotto ile beraber yer aldı.

Cenk Eroğlu halen Türkiye'de besteci aranjör ve prodüktör olarak sanatçıların albümlerini yapmakta... Özellikle son yıllarda genç rock gruplarına yönelen sanatçı bu türden pek çok albüme prodüktör olarak imza atan ve aynı anda özel gitar dersleri vermeye de başlayan Cenk Eroğlu halen "Xcarnation II" albümüne çalışmaktadır.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Yerler numarasızdır.  
 - Etkinlik düzeni ayaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT