Deniz Özçelik Quartet

Deniz Özçelik Quartet

Tarihler: 02 Eylül 2021 Perşembe ~ 02 Eylül 2021 Perşembe 21:30 - 23:50

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 80 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 2, 2021 ~ Eyl 2, 2021

Deniz Özçelik, ortaokul ve lise yıllarında klasik piyano çalışırken okul orkestrasıyla katıldıkları müzik yarışmalarında jüri özel ödülü ve en iyi kız solist gibi ödüller aldı.Üniversite sınavında yaptığı dereceyle Boğaziçi Elektrik Elektronik Mühendisliği’ni kazandığı aynı sene yetenek sınavında birincilikle girdiği İstanbul Üniversitesi’nde de Yarı Zamanlı Müzikal Bölümü’de okudu. Mete Sakpınar’la ve Hasan Uçarsu ile kompozisyon, Şebnem Sönmez’le oyunculuk çalıştı. Çeşitli müzikallerde oynadı. Boğaziçi’nde 2. sınıfta okurken katıldığı Nardis Jazz Vokal Yarışması’nda Polonya’da Pulawy Jazz Workshop’a gitmeye hak kazandı. Bu sırada Ezel Akay’ın yönettiği, Haluk Bilginer ve Gülse Birsel gibi ünlü oyuncularla 7 Kocalı Hürmüz filminde oynadı, film müziklerini seslendirdi. Aynı zamanda Bahçeşehir Caz bölümünden de sertifika aldı, İTÜ Miam’dan Amy Salsgiver’la, Yıldız Konservatuarı Profesörü Alper Maral’la orkestrasyon ve kompozisyon çalıştı. Amerika’daki Berklee College of Music’de gittiği yaz okulunda %100 tam burslu lisans eğitimi kazandı. Orada eğitimine devam ederek vokal performans ve elektronik prodüksiyon çalıştı. Tiger Okoshi, George Garzone, Greg Osby, Simon Shaheen, Esperanza Spalding, Bobby Mcferrin, Victor Wooten, Beyonce’un saksofoncusu Tia Fuller gibi isimlerden performans dersleri aldı, bazılarıyla aynı sahneyi paylaşma fırsatı buldu.

İstanbul’da birçok mekanda sahne aldı, çeşitli kültür merkezlerinde solo piyanist vokalist olarak ve kendi ekipleriyle konserler verdi. Türkü düzenlemeleri, Türkçe ve İngilizce çok geniş bir yelpazede yaptığı besteleriyle ve yorumlarıyla Youtube üzerinden performanslarına devam ediyor. Film ve dizi müzikleri yapmaya, besteciliğe devam ederken aynı zamanda iki farklı grubun aranjörlüğünü yapıyor.

Cem Karaca, Fatih Erkoç, Sertab Erener ve daha bir sürü besteci ve şarkıcıyı keşfetmiş olan Geleneksel Kuşadası Altın Güvercin Beste Yarışması’nda 2020’de Altın Güvercin Birincilik Ödülü, En İyi Besteci, En İyi Söz Yazarı ve En İyi Yorumcu ödüllerinin hepsine layık görünen Özçelik, bu başarının verdiği rüzgarla kariyerinde emin adımlarla yürümeye devam ediyor, evindeki stüdyosunda kendi aranjörlüğünü ve prodüktörlüğünü kendisi yaptığı, asıl projesi olan albümü üzerinde çalışıyor.

Deniz Özçelik (vo),
TBA

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT