Deniz Yıl. Caz Ork.-Ömür Göksel

Tarihler: 11 Eylül 2017 Pazartesi ~ 11 Eylül 2017 Pazartesi 11 Eylül 2017 19:30

Yer: Club Catamaran

Ücret: Numarasız Oturma - 60.00 TL Ayakta - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 11, 2017 ~ Eyl 11, 2017
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Yıldızlar Hafif Müzik ve Caz Orkestrası Konuk Solist: Ömür Göksel

Ülkemizdeki sayılı Büyük Caz Orkestralarından biri olan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Yıldızlar Hafif Müzik ve Caz Orkestrası Bodrum Caz Festivali’nde büyüleyici bir akşama hazırlanıyor. 11 Eylül’de Club Catamaran’da sahne alarak Ömür Göksel ile birlikte seslendirecekleri caz standartları ile güneşi denizde cazla batıracaklar. Katkılarından ötürü Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na ve Club Catamaran’a teşekkür ederiz.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Yıldızlar Hafif Müzik ve Caz Orkestrası Deniz Kuvvetleri Yıldızlar Hafif Müzik ve Caz Orkestrası 2008 yılında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Karargahında kurulmuştur. Deniz Kuvvetleri Yıldızlar Orkestrası, caz müziği alanında belirli ihtisaslara sahip olan Bando Astsubayları tarafından oluşturulmuştur. Orkestra, caz müzik repertuvarını ve Geleneksel Türk Müziği eserlerini özel düzenlemeler ile başarılı bir biçimde icra etmektedir. Deniz Kuvvetleri Yıldızlar Orkestrası; Mersin Uluslararası Müzik Festivali ile Marmaris Denizcilik ve Müzik Festivali başta olmak üzere, Mısır, Tunus, İspanya, İtalya, Arnavutluk, Bosna Hersek, Karadağ, Hırvatistan gibi ülkelerde konser ve etkinlikler gerçekleştirmiştir.

-18 Yaş sınırı vardır.-Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT