Deniz Yıl. Caz Ork.-Sibel Köse

Tarihler: 08 Eylül 2017 Cuma ~ 08 Eylül 2017 Cuma 08 Eylül 2017 21:00

Yer: Bodrum Kalesi

Ücret: 1. Kategori - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Liman Mevkii Bodrum Muğla

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2017 ~ Eyl 8, 2017
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Yıldızlar Hafif Müzik ve Caz Orkestrası feat. Sibel Köse

Ülkemizdeki sayılı Büyük Caz Orkestralarından biri olan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Yıldızlar Hafif Müzik ve Caz Orkestrası,Turkcell Bodrum Caz Festivali’nin Gala Konserinde 8 Eylül’de Bodrum Kalesi’nde özel bir konser verecek. Ülkemizin caz divası Sibel Köse ile birlikte seslendirecekleri caz standartları ile festivalin açılış konserini onurlandıracaklar. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na ve konsere desteklerinden dolayı TAIS Gemi İnşa firmasına teşekkür ederiz. 

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Yıldızlar Hafif Müzik ve Caz Orkestrası
Deniz Kuvvetleri Yıldızlar Hafif Müzik ve Caz Orkestrası 2008 yılında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Karargahında kurulmuştur. Deniz Kuvvetleri Yıldızlar Orkestrası, caz müziği alanında belirli ihtisaslara sahip olan Bando Astsubayları tarafından oluşturulmuştur. Orkestra, caz müzik repertuvarını ve Geleneksel Türk Müziği eserlerini özel düzenlemeler ile başarılı bir biçimde icra etmektedir. Deniz Kuvvetleri Yıldızlar Orkestrası; Mersin Uluslararası Müzik Festivali ile Marmaris Denizcilik ve Müzik Festivali başta olmak üzere, Mısır, Tunus, İspanya, İtalya, Arnavutluk, Bosna Hersek, Karadağ, Hırvatistan gibi ülkelerde konser ve etkinlikler gerçekleştirmiştir.

Sibel Köse:
Türkiye’nin önde gelen caz vokallerinden Sibel Köse uzun yıllardır Türk ve dünya cazının usta müzisyenleri ile birlikte konserler veriyor, albümlerde yer alıyor, eğitmenlik yapıyor ve dünyadaki önemli festivallere katılıyor. Birlikte söylediği büyük orkestralar arasında Hava Kuvvetleri Cazın Kartalları Orkestrası, İstanbul Superband, TRT Hafif Müzik ve Caz Orkestrası, Iława Big Band (Polonya), Swiss Army Big Band (İsviçre), Jean Loup Longnon Big Band (Fransa), Tatabanya Big Band (Macaristan) yer alıyor.

-6 yaş altı ücretsizdir, 6 yaş ve üstü bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT