Denizin Örtüsünde

Tarihler: 05 Ocak 2012 Perşembe ~ 05 Ocak 2012 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Santa Maria Draperis Kilisesi

Ücret: Ücretsiz

Adres: Santa Maria Draperis Latin Kilisesi İstiklal Cad. Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 65 36

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 5, 2012 ~ Oca 5, 2012

Cervantes Enstitüsü’nün yeni yılı karşılamak için düzenleği konser kapsamında ‘Denizin Örtüsünde’ 5 Ocak saat 20.00’de yine Beyoğlu’nda Santa Maria Draperis Kilisesi’nde ücretsiz olarak gerçekleşecek.

‘Denizin Örtüsünde’ Kanarya Adaları Hükümeti tarafından, Septenio Programı kapsamında finanse edilen, disiplinler arası bir projeye ait bir konser. Bu kültür projesi, Kanarya Adalarını, kültür ve yaratıcılığını kullanarak, adaları ve denizlerini, yeni bir bakış açısından tanıtmayı ve Kanaryalar’dan çıkan çağdaş müzik yaratımını desteklemeyi amaçlıyor.

Kanaryalar’dan çıkmış dünyaca ünlü yazarlardan ve 27 Kuşağından olan şair ve yazar Pedro García Cabrera’nın kendine ilham aldığı denizi ve Cabrera’nın şiir ve eserlerini kendine çıkış noktası olarak alan konser, Kanaryalı Gustavo Trujillo, Laura Vega, Dori Díaz ve Milena Perisic gibi kompozitörlerin eserlerinden hazırlanmış bir seçkiye de yer veriyor. Aynı zamanda, Kanaryalar’ın umut vaadeden gençleri arasında düzenlenmiş kompozisyon yarışmasını kazanan eser de bu konserde yer alıyor. Konserdeki müzisyenler: Klarnette Juan Félix Álvarez, perküsyonda Javier Rodríguez ve piyanoda Esther Ropón’dan oluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT