Depar

Tarihler: 28 Şubat 2012 Salı ~ 28 Şubat 2012 Salı 28 Şubat Saat: 22:00 - Saat: 22:00

Yer: Jr. Keops Performance Hall

Ücret: 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Jr. Keops Performance Hall

Adres: Sıraselviler Cad. No: 31 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 36 36

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2012 ~ Şub 28, 2012

Günümüz dünya düzeni bizleri hayatlarını sürdürmek amacıyla asıl istedikleri işleri yapamayan, tercih ettikleri okullarda okuyamayan, hatta bu yüzden istemedikleri işlerde çalışan mutsuz ve asosyal insanlar haline getiriyor.

Depar, farklı insanlara aynı sorunları yaşatan, onları da aynı koşuşturma içinde yoran bu düzene karşı, yapmak zorunda kaldıkları başka işlere rağmen sevdiği ve istediği müziği yapıyor. Grup, sevmediği işlere hapsolup sevdiklerinin hayalinden vazgeçemeyen insanlarda oluşan depresyon haline inat, bu yolu Depar atarak kateden kişilerden oluşuyor. Depar, 2008 yılında, Yeliz Üstadımız, Ferhat Üstün, Yeşim Kayman, Sefa Şenel tarafından kuruldu.

İlk yıllarını İstanbul’un çeşitli popüler mekanlarında neredeyse kesintisiz sahne alarak geçirdi. Kendi yazdıkları şarkılara vakit ayırmaya başladıklarında prodüktör Cenk Eroğlu ile tanıştılar ve böylece albüm kayıtları başladı. Yaptıkları müziği pop rock ve hard rock arası gidip gelen, neşeli ve deli dolu bir melankoli olarak tarif eden grup, bu tarzı Beyoğlu Rock olarak tanımlıyor.Onlara göre, o sokaklarda yaşanan, yaşanmış ve yaşanacak olan birbirine benzemez bir sürü hayattan sekip yüzlerine yansıyan duygular grubun müziğine de yön veriyor.

Kayıtlar sırasında Cenk Eroğlu’nun yanı sıra Arbak Dal gibi tanınmış ve tecrübeli müzisyenlerle de çalışma fırsatı bulan Depar, "Gözyaşlarım Dinmez" single'ı ile huzurlarınızda.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT