Destansı Türkülerle Film Müziklerine Yolculuk

Tarihler: 19 Haziran 2014 Perşembe ~ 19 Haziran 2014 Perşembe 20:00

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi

Ücret: Tam 40.00 TL Öğrenci 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bağdat Cad. Haldun Taner Sok. No:11 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 36 00 - 0216 467 25 68

Faks: 0216 386 09 33

Web: http://http://www.ckm.gen.tr

E Posta: info@ckm.gen.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2014 ~ Haz 19, 2014
Destansı Türkülerle Film Müziklerine Yolculuk

Sosyal güvencesi olmayan müzisyen gençlere bir gelecek sağlama projesi olarak kurulan Film Müzikleri Senfoni Orkestrası - Filmso, 19 Haziran'da Caddebostan Kültür Merkezi'nde.

Konservatuvar ve müzik okullarını en iyi derecelerde bitiren, hatta master ve doktorasını da yaparak hayata atılan, ama sosyal güvencesi ve devamlı geliri olmayan müzisyen gençlere, sosyal güvencesi olan bir gelecek sağlama projesi Filmso. Aslında bu öykünün çıkış noktası; İbrahim Muslu’nun, 2010 yılında geçirmiş olduğu bir kaza sonucu yeniden yaşama dönmenin karşılığında, ülkemizde kanayan bir yaraya parmak basarak borcunu ödemek istemesidir. 2010 yılının sonbaharında başlayan kadro çalışmaları; konservatuvar ve eğitim fakültesi müzik öğretmenliği bölümünden katılan üyeleri ile genişlemiş, kendi branşında en iyileri bir araya getirerek bu günkü sayısına ulaşmıştır. 2011 yılının sonbaharında başlayan tanıtım konserleri büyük bir özveriyle devam etmektedir. Kadrosunu büyüterek senfonik bir çizgiye ulaşan orkestranın adı da 2012 yılı başında Film Müzikleri Senfoni Orkestrası - Filmso olarak son şeklini almıştır.

Program çalışmalarında, Türk ve yabancı film müziklerine yoğunlaşsa da barok, romantik ve klasik dönem tüm senfonik eserlerden müzikal, vals ve tangolara varan geniş bir alanda çalışmalarını büyük bir özveri ve titizlikle sürdürmektedir. Film Müzikleri Senfoni Orkestrası - Filmso’nun amacı, yurdumuzda ve dünyanın çeşitli ülkelerinde kendilerini en iyi şekilde yetiştirmiş ama iş güvencesi olmayan gençlerimize bir gelecek sağlamanın yanında, senfonik içerikli müziği, yerli ve yabancı film müziklerinin popüleritiesini kullanarak halkın tüm kesimlerine ulaştırıp, onlara benimsetmek ve sevdirmektir.

Bu sayede halkımızın yozlaşmış ve yozlaşmakta olan müziklerden kurtularak daha kaliteli müziklere kapılarını açmaları da mümkün olacaktır.Destansı Türkülerle Film Müziklerine Yolculuk temasıyla gerçekleşecek bu konserde Yemen Türküsü, Altın Hızma, O Sole Mio, God Father, Rockin’ Holloween, The Flintstones, Looney Tunes gibi birçok eser yer alacaktır. Orkestra şefliğini İbrahim Muslu’nun yapacağı konserde, Ömer Türkmenoğlu (tenor) ve Günay Acar (soprano) solist olarak sahneye çıkacaktır. Ayrıca Filmso Çoksesli Korosu da orkestraya eşlik edecektir.

Genel Sanat Yönetmeni ve Orkestra Şefi: İbrahim Muslu
Program Yönetmeni: Can Muslu
Başkemancı: Yağmur Ulutaş
Halkla İlişkiler (PR) ve Organizasyon: Ozan Muslu

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT