Deutsche Kammerphilharmonie Bremen - Christian Tetzlaff

Tarihler: 01 Haziran 2015 Pazartesi ~ 01 Haziran 2015 Pazartesi 21:00

Yer: Aya İrini Müzesi

Ücret: Balkon - 375.00 TL 1. Kategori - 275.00 TL 2. Kategori - 225.00 TL 3. Kategori - 168.00 TL 4. Kategori - 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Topkapı Sarayı 1. Avlu Sultanahmet Fatih İstanbul

Telefon: 0212 528 45 00

Faks: 0212 512 54 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 1, 2015 ~ Haz 1, 2015

Paavo Järvi şef
Christian Tetzlaff keman

Johannes Brahms
Keman Konçertosu, Re Majör, Op. 77
Senfoni No. 1, Do minör, Op. 68

Ara dahil 110’ sürer.

Deutsche Kammerphilharmonie Bremen 43. İstanbul Müzik Festivali Yerleşik Konuk Orkestrası’dır.

Konsere doğru
Jessica Duchen ile söyleşi*

19.30-20.00
Aya İrini Müzesi bahçesi

* İngilizce olacaktır.

Berrak, detaylı ve renkli icraları ile romantik repertuvarın en iyi yorumcuları arasında gösterilen Deutsche Kammerphilharmonie Bremen festivale, romantik müziğin yapıtaşları sayılan Brahms’ın eserlerine adanmış iki konserle konuk oluyor. İlk konserin solisti çalışındaki duygusal açıklık ve derin samimiyetle tüm dünyada dinleyicileri derinden etkileyen Alman keman virtüözü Christian Tetzlaff. Mükemmelliğinin temeli 39 üyesinin her birinin solist kalitesindeki ustalığına dayanan Deutsche Kammerphilharmonie Bremen’in “önde gelen uluslararası orkestralardan biri” (BBC, 2003) olma noktasına gelmesinde orkestranın gelişimine önemli katkıda bulunmuş bir dizi tanınmış şefin payı büyük. 2004 yılından bu yana ise Grammy ödüllü şef Paavo Järvi’nin sanat direktörlüğü altında pek çok nişan ve ödülle süslenen bir müzikal keşif yolculuğuna çıkan orkestra, bu yolculuğun ilk kilometre taşları sayılabilecek Beethoven ve Schumann projeleri ile çığır açtı. Son olarak ABD, Kanada, Avrupa ve Japonya’ya götürmek üzere Brahms senfoni ve konçerto serisine başladı. Paavo Järvi’nin ayrıntıya olan tutkusu ve eserler ile bestecilerini özenle incelemesi, orkestranın özgün yaklaşımına işleyerek enerjik ve canlı bir işbirliği yaratır. Orkestranın uzun yıllardır işbirliği yaptığı ünlü konuk solistler arasında öne çıkan isimlerden Christian Tetzlaff müzikal tutarlılığı, teknik güveni ve zeki yorumlarıyla dünyanın belli başlı tüm orkestraları ve şefleri ile her sezon tazelenen sıkı sanatsal bağlar içerisinde. Kariyerinin en başından beri hem konserlerinde hem kayıtlarında çok geniş yelpazede bir repertuvara yer veren Christian Tetzlaff, tüm dönemlerin en tanınmış başyapıtlarından 20. yüzyıl bestecilerine ve kendisi için yazılmış eserlerin dünya prömiyerlerine kadar çok çeşitli eseri aynı ustalıkla seslendirmekte. Bol ödüllü sanatçının Brahms Keman Konçertosu yorumu ise “açılıştaki yakıcı ifadesi, yatıştırıcı serenatlarının hafif tatlılığı ve final bölümün enerjik dansları tümüyle nefes kesici” olarak değerlendiriliyor ve eleştirmenlerce referans gösteriliyor.

- Siyah, Beyaz, Kırmızı ve Gümüş Lale Kart için bilet limiti 2, Sarı Lale Kart için 1 adettir.
- 7 yaş altı etkinliklere alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT