Dev Orkestra`dan Dünyanın En İyi Hitleri

Tarihler: 14 Mart 2011 Pazartesi ~ 15 Mart 2011 Salı - Saat: 19:30

Yer: Niş Restoran & Bar

Adres: Abdi İpekçi Cad. Azer İş Merkezi. No: 44 Nişantaşı İstanbul Nişantaşı İstanbul

Telefon: 0212 296 95 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2011 ~ Mar 15, 2011

Nişantaşı’nın tek canlı performansı ve gece kulübü olan Niş’te eğlence dev orkestrayla devam ediyor. Aşkın Arsunan ve Blue Print Project Grubu hafta içi Niş’te dünya müziğinin en hit şarkılarını seslendiriyor.

Akşamüzeri iş çıkışı buluşma noktası haline gelen Niş’te yarın gece ise bambaşka bir sürprizi daha imza atıyor. Dev orkestranın davulcusu Kubalı William Richart Cardoso ve Saksofoncusu Anıl Şallıel canlı performans sonrası DJ Kamer Kutlu ile müziğin ritmini hızlandıracak ve Nişantaşı gecelerine renk katacaklar.

İki aydır hafta için hergün 19.30 -22.00 arasında Türkiye’nin en ünlü müzisyenlerinden kurulu orkestra’da dünya müziğinin tüm seçkin örneklerini Niş’te sergilemeye devam ediyor. Duygu Tarhan ve Ceyda Köybaşı’nın vokalistliğini yapıyor. Bu Cuma gecesi canlı performans hemen sonra ise ilk kez Saksofonuyla Anıl Şallıel, perküsyonuysa William Richart Cardoso ve DJ Kamer birlikte çalacaklar. Yerini şimdiden ayırtın bu parti kaçmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT