Deva-saz

Tarihler: 03 Mayıs 2010 Pazartesi ~ 03 Mayıs 2010 Pazartesi - Saat: 20:00

Yer: Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi

Ücret: Ücretsizdir.

Adres: Orhanlı 34956 Tuzla İstanbul Tuzla İstanbul

Telefon: 0216 483 90 00 - 483 90 26

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2010 ~ May 3, 2010

Devâ-sâz” ikinci kez 3 Mayıs Pazartesi akşamı SGM’de

Sabancı Üniversitesi öğrencilerinden yepyeni bir müzik anlayışı: “Devâ-sâz”. Müziğin birleştirici özelliğinden yola çıkarak, aynı vatan üzerinde çağlar boyunca birlikte yaşamış olan toplumların yaralarını sarmak; ilişkilerin sertleştiği, kardeşliklerin unutulmaya başlandığı günümüzde, özün insan, insanın da aynı öz olduğunu vurgulamak adına kolları sıvıyor.
Farklı coğrafyaların ezgilerini batı müzik anlayışı ile birleştiren "Avam Garde" konseptinin yaratıcısı ve bu türde müzikler ile birçok sahneden ismini duyurmuş olan orkestranın çalıştırıcısı Sabancı Üniversitesi Kültürel Çalışmalar programı mezunu Kemal Arslan`ın önderliğinde ve Müzikus çatısı altında geliştiren Devâ-sâz ikinci konserini 3 Mayıs Pazartesi akşamı SGM’de veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT