Devrim Kavalli

Tarihler: 18 Aralık 2021 Cumartesi ~ 18 Aralık 2021 Cumartesi 18 Aralık 2021 19:30

Yer: Kadıköy Halk Eğitim Merkezi

Ücret: - 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bahariye Cad. No: 39 Bahariye Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 450 36 01

Web: http://www.kadikoyhem.k12.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2021 ~ Ara 18, 2021
Devrim Kavalli konser için istanbul’da!

"Müziğe olan tutkusu ile kendi kendini yetiştiren ve müziğe aşkla bağlı olan Devrim Kavalli, Kadıköy Halk Merkezi’nde vereceği konser için İstanbul’a geliyor.

Köklerini Anadolu’dan alan, atalarının ezgilerinin mirasını taşıyan, natürel Lirik Sopranosesiyle Anadolu türkülerini Folk-Jazz karışımı modern sound aranjeleri düzenleyerek, etkileyici sesi ile bu kültürel mirası yıllardır yeni nesillere aktarıyor.Sanatçıyı farklı kılan özelliklerden biri ise 17 dilde, farklı etnik kültürleri ve hikayeleri-ezgilerikalben ve ruhen aktarabilmesidir.

Sınırları ortadan kaldıran ve farklı kültürlerden gelen gelenekleri iç içe geçiren sanatçı, çalışmalarını Almanya'da sürdürmektedir.
Sanatçı için müziğin tanımlarından biri ise; dünyadaki farklı kültürlerin barış içinde bir araya gelebilmesi ve ifade özgürlüğüne giden iletişim kanallarından biri olmasıdır.

Bir çok ünlü sanatçının albümlerinde ve konserlerinde yer almıştır. İngiltere, Fransa, Almanya, Amerika, İsveç, Hollanda, Avusturya, İsviçre ve Yunanistan'dakonserler veren Lirik Soprano Kavalli için kariyerinin en heyecanlı anı ise, ailesinin geldiğiülkede ilk kez konser verecek olmasıdır.

Sanatçının “Dal Dala” isimli ilk solo albümü 2015 yılında Z / KALAN etiketiyle yayınlanmıştır.2017 yılında EWDE (East Western Divan Ensemble) grubuyla Kassel'deki Dünya Müzik Festivali'nin açılış konserinde yer almıştır.

2019 yılında ise kendi Müzik grubu “Devrim Kavalli Ensemble” ile yine Kassel'de düzenlenenDünya Müzik Festivali'nin Ana Grubu olarak sahne almıştır.

Aynı zamanda o yıl düzenlenen ve 15 gün süren festivalin afiş ve broşür yüzü olmuştur.2018 yılanda saz arkadaşı, müzik öğretmeni/müzisyenKenan Tülek’ten saz ve bağlama dersleri almıştır.

2019'dan beri Stuttgart Senfoni Orkestrası,“Orchester der Kulturen”de solist olarak yer almaktadır.

Yeni eserler, kısa filmler ve müzikaller üzerine çalışmalar yapan sanatçı, şu sıralar KemalSahir Gürel ile yeni albüm çalışması içindedir.

“Bence müzik ve sanat gönülden, ruhtan diğer gönüllere, ruhlara ulaşabilmeli.Müzik sevgiyi, kederi, umudu ve derin duyguları yansıtmanın ve paylaşmanın en güzelyollarından birdir.

Müzik benim gerçek devrimimdir.

Bazı müzikler hayata eşlik eder. Benim için ise yaşamak, kendi özümü bulmak, kötülüklerden korunmak ve nefes alabilmektir.

Müzikte gerçek doğamı buluyorum. Bu yüzden tüm masum insanların hüzünlerini,mutluluğunu ve umudunu üzerime giyiyorum ve kendimi onların yerine koyarak tüm duygularımı müzikle yaşıyorum.” diyen Devrim Kavalli 18 Aralık 2021’de vereceği konserde sevenleri ile buluşmanın heyecanını yaşıyor."

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılmalıdır.- Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeni ile etkinlik gerçekleşecektir. - 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- 8 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT