Dhafer Youssef - Diwan of Beauty an

Tarihler: 09 Eylül 2018 Pazar ~ 09 Eylül 2018 Pazar 09 Eylül 2018 20:30

Yer: Antalya Kültür Merkezi

Ücret: Kısıtlı Dönem Ön Satış 1. Kategori - Tam 20.00 TL Öğrenci,Öğretmen,Emekli 15.00 TL Güzel Sanatlar - Konservatuvar Öğrencileri 10.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 9, 2018 ~ Eyl 9, 2018
Dhafer Youssef dünya çapında elli binden fazla satan albümü Birds Requiem’ in ardından, yayınladığı Diwan of Beauty and Odd albümünü müzik severlerle paylaşmak için Türkiye’ye geri dönüyor.

Hazırlıklarına New York’ta Sear Sound stüdyosunda başlanan albümde sanatçıya piyanoda Aaron Parks, basta Ben Williams, davulda Mark Guilliana ve trompette Ambrose Akinmusire eşlik etti. Aynı zamanda festivalin kapanış konseri olacak olan bu konserde Dhafer Youssef izleyicilere yine büyülü bir konser vermeye hazırlanıyor.

Dhafer Youssef
Caz dünyasının ilgisini 1999 yılında yayınladığı ilk albümü Malak ile çeken sanatçı, Nils Petter Molvaer, Bugge Wesseltoft ve Arto Tunçboyacıyan gibi isimlerle de çalıştı. Sufi geleneğini, caz unsurlarını ve Arap lirizmini harmanladığı müziğini kendine özgün bir üslupla yorumlayan Tunuslu udi, şarkıcı ve besteci, bugüne kadar imza attığı sekiz albüm ve dünya çapında yüzlerce canlı performansla müzikal yükselişini hep bir üst seviyeye çıkardı.

Son albümündeki ana zıtlık ve güzellik farklı algılarla, birbirleriyle çelişen ve açıkça birbirinden ayrılan fikirlere dayanıyor ve tekrar güzelliğin göreceli olduğunu dile getiriyor. “Güzelliğin kesin bir örneği yoktur” ifadesiyle albümün çıkış noktasını da anlatan sanatçının tutkulu ve huzur dolu sesini müziğin sınırlarını aşmış bir şekilde duymak mümkün.

Müziği bir hayat iksiri, bir din gibi yorumlayan Dhafer Youssef, kullandığı tanımların aksine, aynı zamanda müziğin şeffaf olduğundan bahsederken şöyle diyor: ''Müzik, daha önce sert ve aşılmaz olduğunu düşündüğümüz her şeyin, aslında geçirgen, yumuşak ve daha hafif olmasını sağlıyor.'’ 

Bağlı olduğu geleneklerden kopmadan elektronik, senfonik, oryantal ve caz tınılarını müziği ile birleştiren sanatçı, Diwan of Beauty and Odd albümü ile bizleri yeniden hiç alışık olmadığımız dünyalara götürmeye geliyor.

-8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üstü bilete tabidir. -Etkinlik mekanına profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları alınmayacaktır.-İndirimden yararlanan kişilerin etkinlik mekanı girişinde resmi ve geçerli bir kimlik ibraz etmesi gerekmektedir.-İndirimli biletler öğrenci, öğretmen ve emekliler için geçerlidir.-Kayıp & çalıntı biletler için yeniden basım yapılmayacaktır.-Organizasyon şirketi, programda, etkinlik mekanında, etkinlik saatinde ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.-İndirimli/kampanyalı biletler adetler ile sınırlıdır. Organizasyon şirketi, indirimli/kampanyalı bilet sayılarının belirlenmesi ve değiştirilmesi hakkına sahiptir.-Gazilere, Engellilere ve Şehit Yakınlarına ücretsiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT