Diary of Dreams

Tarihler: 01 Mart 2017 Çarşamba ~ 01 Mart 2017 Çarşamba 01 Mart 2017 20:00

Yer: IF Performance Hall Beşiktaş

Ücret: 1. Kategori - 55.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 1, 2017 ~ Mar 1, 2017
Diary of Dreams, 1 Mart'ta IF Performance Hall Beşiktaş sahnesinde sevenleriyle buluşuyor.

"%100 MUSIC sunar: Diary of Dreams İstanbul'da...

Birbirinden önemli müzisyen ve grupları Türk izleyicilerle buluşturan %100 MUSIC serisi ünlü Alman Dark Wave konseri ile devam ediyor.

1 Mart Çarşamba akşamı İstanbul'un yeni konser mekanlarından IF Performance Hall Beşiktaş'ta gerçekleşecek olan konserde Diary of Dreams "She And Her Darkness", "A Day In December", "Ikarus", "Traumtanzer" gibi unutulmaz şarkılarını seslendirecek.

1994 yılında solist Andy Hates'in solo projesi olarak başlayan grup ilerleyen yıllarda Alman Dark Wave ve Gothic sahnesinin en önemli gruplarından biri oldu. 

Geçtiğimiz yıl 14. stüdyo albümlerini Grau Im Licht adıyla yayınlayan grup albüm sonrası çıktığı turnede Avrupa'nın birçok festivalinde ve kulübünde sahne aldı.

%100 MUSIC'in katkıları ile gerçekleşecek konser İstanbul'un yeni ama kısa sürede en önemli mekanlarından biri olacak olan IF Performance Hall Beşiktaş'ta gerçekleşecek.

Bugüne dek Moonspell, Evgeny Grinko, Wardruna, Richie Kotzen, Mr. Big, Dave Lombardo, God Is An Astronaut, Dub FX gibi grup ve müzisyenlerin Türkiye konserlerini düzenleyen MoodLive organizasyonu ile gerçekleşecek konserde İstanbullu New Wave, Dark Wave, Gothic gibi türlerin hayranları bir araya gelecek.

%100 MUSIC kapsamında gerçekleşecek Diary of Dreams İstanbul konseri 2017 yılının unutulmaz konserleri arasına girecek."

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Kapı açılış saati: 20:00- Konser saati: 22:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT